tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kirpputori ja uudet hinnat!!! Päivitetty 21/7-2015


Tänään on ollut kiva auringon paiste ja sain päivällä pestyä terassin. Nyt illalla sitten osittain sain öljyttyä terassin ja meinasi mennä totaalisesti hermot ko sääskiä oli heti kimpussa "muutama"...taisi muutama ärrä pääkin päässä. Silloin kävi jo ajatus, että hemmetti muutan Etelään. Jos ei vettä sada, niin sitten on hyvällä ilmalla heti sääsket tai mäkäräiset häirittemässä.

Kaappeja ja varastoja en ole ehtinyt remontin lomassa sen kummemmin käydä läpi, mutta laitan nyt muutaman tuotteen tänne blogini puolelle myyntiin, jos jotain kiinnostaa :: niin s-postiin vain viestiä.Verhot voin postittaa, muissa tuotteissa vain nouto.
Aito Villeroy & Bochin malja-allas. Valkoinen ulkokuori ja sisä-osa kuvan vihreä. Allas on käyttämätön. Hinta 100€ Nyt 60€ :).Mairon pellavakappa. Yhteensä 2 kpl myynnissä. Koko 135cmx53cm.
10e/kpl Nyt 12€ yhteensä

6 kpl aitoja pellavan värisiä Kaanin tuoleja irrotettavalla ja likaa hylkivällä pestävällä kankaalla.Ei nukkaa ja ovat hyvä kuntoisia. Myydään vain pakettina yhteishintaan 1300€.

Nyt 1200€ koko paketti!!!

Palataanpas taas!!!

                    Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti