maanantai 29. kesäkuuta 2015

Mallaillua ja pähkäilyä

Remontti jatkuu ja kohta saakin alkaa paklaus ja maalaus töihin.

Tänään saatiin kauan odotettu seinäpytty paikoilleen. Vaikka kellarissa ja yläkerrassa on omat wc-tilat, niin jotenkin sitä on odottanut että ns."oman" pytyn saa paikoilleen missä on aina tottunut käymään.
Olen niin tyytyväinen seinäpytty ratkaisuun, ei enää ylimäräisiä koukeroita ja on vapaata lattiatilaa, joka helpottaa siivoamista.

Huomenna ajattelin aloittaa pakkeloinnin ja seinävärin kanssa vielä pähkäilen...onko ihan valkoinen vai harmaa...tai kumpikin?

Mallasin tänään kuistiin puu naulakkoa ja vitran tuolia.Valkoiset kalusteet kyllä tulisi paremmin esille harmaasta seinästä kuin valkoisesta.
Valkoisesta seinästä naulakko ei niin erottuisi.Siinä se sitten on :) ei enää ylimääräisiä koloja ja koukeroita, joista vaikea pyyhkiä liat pois.

Huomenna on laattojen haku eli kohta pääsee laatoitus hommiin :)Hitaasti, mutta varmasti remontti etenee.

Eilen oli aurinkoinen keli ja heti piti terassille lähteä ulkoiluttaan kalman kalpeita jalkojani. Toivottavasti huomennakin vähän paistais aurinko. Meinaan kyllä remontin lomassa ottaa myös vähän arskaa ja nauttia auringosta ja kesästä.

Muistithan arvonnan :) eli arvontaan voi osallistua pe.3.7.2015 saakka. Arvonta ohjeet löytyi postauksesta Juhannuksen kunniaksi arvonta.

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna reippaana taas tehä hommia :)

Nutti natti sinne ja palataan taas!

                    Päivi S

2 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun remppa etenee siellä, kätsä on kyllä tuomonen pytty!
  Naulakko ja tuoli on ihanat ja kyllä vain ne paremmin harmaalta seinältä erottuvat;)
  Siinäpä onkin pähkäilemistä, mitä maalia laittaa...
  Täällä paistelee taas, jee!
  Mukavia remppahetkiä ja muista tosiaan ottaa arskaaki välillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä laittasin joka paikkaan tuon seinäpytyn :) Nyt tilamaan wc-kalusteet ja hakemaan pakkelipurkki. Täällä ei nyt niin hyvä ilmakkaan, joten kiva tehä remppaa sitten sisällä :).

   Poista