tiistai 23. kesäkuuta 2015

Pikkauskone laulannut

Remontti on edistynyt kivaa vauhtia ja kaikki laatat on saatu irrotettua. Tuntuu, että koko talo on ihan kaoksen vallassa, vaikka kolme tilaa on remontin alla. Tavaroita siellä täällä ja imuri on myös laulannut aina välillä roskien/pölyjen perässä. Välillä miettinyt, että apua mihin sitä on taas alkanut. No,pitää muistaa että lopputulos palkittee ja iloa on taas pitkäksi aikaa. Näillä työ tunneilla olis rakentanut jo monta taloa, mitä on käyttänyt talon remonttiin 15-vuoden ajan.

Materiaali ja kaluste valinnat alkaa pikku hiljaa hahmottua  ja pitänyt tietysti vähän miettiä tota rahapussiakin, että mihin nyt on järkevin satsata...siitä sitten myöhemmin kuvien kera. Netti onkin iltaisin ollut ahkerassa käytössä...nimittäin kuistin komerotkin tulee vaihtoon ja löysinkin kivan idean. Entiset komerot ja wc-kalusteet tulevat kellariin hyötykäyttöön.Ilman piikkauskonetta varmaan vieläkin olisin irrottamasa laattoja.Pieneen wc-tilaan ei ole kauheasti allas ja laatikko vaihtoehtoja, koska syvyyttä ei saa olla maksimissaan ko 35cm. Näistä joutuukin heti maksaan hyvän hinnan.Kuistin komerot on poistettu ja vanhat laatat. Tähän seinään on suunnitelmissa uusi komero systeemi.Eilen tuli yx vuosi lisää mittariin ja sen kyllä huomaa, että ikää on tullut. Ei enää ole sellaista virtaa tehä remonttia mitä muutama vuosi taaksepäin. Väsy tulee nopeammina ja kahvi/ruoka tauot korostuu :) Harmaana on kyllä ollut hiukset, mutta onneksi vain remontti pölystä :)
Tytöltä ja hänen poikakaverilta sain lahjakortin HM...ko äiskä on vaateostolakossa, näin kuuleman saan jotain itelle ostaa :)kun en omia rahoja käytä...kätevää :)

Hox!!! Olethan muistanut käydä osallistumassa arvontaan, postaus Juhannuksen kunniaksi arvonta. Käyhän kurkkaan, miten voit osallistua kivan saunasetin arvontaan. Arvonta aikahan oli pe.3.7.2015 saakka.

Nyt taitaa Nukkumatti tulla hakemaan, joten unten maille...                         Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti