keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kuistin sisustusuunnitelmia kuvin

Remonttilla on tämäkin päivä menty ja kaikki lattiat on nyt purettu eli likaisemmat ja pölyisemmät hommat on takanapäin...onneksi :)

Tänään sain tilattua sitten vihdoin laatat eli tulee nyt joka tilaan laatat. Aikaisemmihan mietin betonilattiaa johonkin tilaan. Kuisti, eteinen ja wc-tila saa laattalattiat. Oli kyllä vaikea löytää oikean harmaan väristä laattaa, ettei taita vihreään tai siniseen.No, oikean värinen laatta löytyi ja hinta vähän mietitytti...no, kerrankos se kirpaisee ja niitä ei varmaan olla heti uusimassa. Laattoja meni yhteensä n.19,5M2.

Tässä toissa iltana selailin pinteresteja, jos sais jotain uutta ideaa kuistiin. Aluksi oli tarkoitus kuistin komerot sästää, mutta nyt ne myös uusitaan ja vanhat komerot menee kellariin hyötykäyttöön.

Muutenkin yritän jo olemassa olevilla jutuilla sisustaa kuistin ja jotain uutta tietysti haluaa laittaa eli tässä muutama kuva mitä olen kuistiin miettinyt.

Vitran naulakko ainakin tulee johonkin paikkaan. Naulakon olen ostanut muutama vuosi sitten.

Dotsin nupit ovat tällä hetkellä toimineet lähinnä laukuille ja nämä haluaisin jonnekkin laittaa.

Puu naulakko on tällä hetkellä työhuoneessa ns. koristeena ja sen vois ottaa hyötykäyttöön, vieras nalakoksi ja samalla kiva katseenvangitsija.Yx Vitran DSR tuoli löytyykin ja sen vois tuoda vaihteeksi kuistiin.

Muuton Myy valaisin löytyy tytön huoneesta ja sinne on ollut tarkoitus laittaa vähän parempi valaistus, joten sen vois sieltä tuoda kuistiin valaisimeksi. Kuistissa kuitenkin 5 isoa ikkunaa, josta tulee kivasti luonnonvaloa sisälle. Tarkoitus tason päälle lisäksi tuoda joku kiva valaisin, joka voi olla melkein koko ajan päällä.Suosikki bloggarini Stylizmoblog ,Nina Holst on kivasti sisustanut Ikean Stuva komeroilla eteisen. Kuva lainattu Ninan pinterestistä.Tykkään Ninan tyylistä sekoittaa edullisia Ikean tuotteita ja design klassikoita.


Aikaisemmin olen Ikeasta katsonut saman sarjan penkki systeemiä meille, mutta penkkiä en nyt laita ollenkaan kuistiin eli vanha penkki menee toiseen tilaan. En haluaa kauheasti komeroita tilaan ja uskon, että pärjää pienemmälläkin komeroilla mitä aikaisemmin. Suurin osa takeista mitä oli vanhassa komerossa, niin jäi moni takki pitämättä.Nyt voin viedä vähemmän käytetyt takit komeroon kellariin, ja tähän systeemin vain ne takit mitkä ovat jatkuvalla käytöllä. Tässä on myös kivasti laskutilaa ja säilytystilaa kengille, pipoille, lapasille yms.Mitoiltaan tämä passaa just vanhojen komeroiden tilalle ja hintakin on sopiva kukkarolle.

Eteisestä purettiin laminaatti pois ja alla oli vanha lankkulattia. Silloin ko ostettiin talo, mietittiin että jätetäänkö puulattia. Harmikseen oli mennyt jo niin huonoon kuntoon, ettei voinut jättää lattiaa esille. Olisin varmaan hionnut ja maalanut kaikki lattiat valkoisiksi.
Paljon on tehty remonttia, mutta paljon on vielä jäljelläkin.
Seinäpytyn runko on mallattu valmiiksi wc-tilaan ja kuistiin on vedetty uudet lattialämmitys putket...huomenna taas jatketaan :)


Kiva ko kävit lukasemassa ja olethan muistanut osallistua arvontaan :) Arvonta aika oli sinne pe.3.7.2015 saakka eli vielä hyvin ehtii!!!

                           Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti