sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ruokailutilaan uutta...Piiitkästä aikaa välillä sisustus postausta.

Nyt ollut sisustus rintamalla hiljais eloa.En ole pahemmin jaksanut nyt kesällä sisustella tämän remontin keskellä ko tuntuu, että joka paikka on vähän huja haja. Tavaroita siellä täällä. Terassi on oikeastaan ainoa mikä on kokenut muutosta viime kesästä, mutta nyt sielläkkään ei pahemmin ole voinut olla kylmien säiden takia.

Olen jo pitkään miettinyt olohuoneen/ruokailutilan väliin jotain säilytys systeemiä. Tällä hetkellä  on tämä kapea puinen/lasikantinen taso ja sen alla pari pallia.Nyt tarttisin säilytystilaa, mihin saisin laitettua koriste esineitä piiloon, mitä ei aina käytetä eli ns.kausijuttuja ja jotain olisi kivaa laittaa esillekkin.


Mielessä on ollut tällainen avo ja osaksi ovilla oleva säilytysratkaisu.Tästä mallista tykkään yksinkeraisuudellaan, mutta ehkä laittaisin tämän ilmaan lattiasta.Tilaan mahtuu 160cm pitkä ja n. 40cm syvä kaapisto.Korkeutta en halua paljon. Montana sarjasta löysin yhden kivan säilytysrakaisun ja kuvan löysin instan puolelta, mutta kuvaa en saanut sieltä :( Harmikseen.


Huomenna aamulla kello soiki aikaisin ja on tarkoitus tehä tutustumiskäynti eri kalusteliikkeisiin Rovaniemelle hyvän ystävän kanssa...ja kattoa sillä silmällä tulevaa kaapistoa.Varmaan tulee myös käytyä katsastamassa sisustusliikkeitäkin.

Huomenna haen samalla yhden ihanan jutun, joka on tullut aikaa liikkeeseen.Joten kaksi asiaa samalla iskulla :)Siitä sitten myöhemmin.

Siitä onkin aikaa ko viimeksi käynyt kiertelemässä huonekaluliikkeitä, jos ei Ikeaa lasketa. Joten kamera mukaan ja varmaan tulee muutama kuvakin otettua.

Eli huomenna kiva päivä tiedossa ja välillä vähän muutakin ko remonttia...vaikka onhan sekin kivaa.

Kiva ko kävit lukasemassa ja vinkkejä saa antaa kivoista säilytysratkaisusta tähän tilaan :)

                      Päivi S


2 kommenttia:

  1. Mukavaa huomista reissua sulle Päivi, toivottavasti löyät soppelin jutun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari. Tilaamani tuolin hain vihdoin ja yhden jutun laitoin tilaukseen, itelle joululahjaksi :) Huonosti oli mitään sopivaa kaapistoa ruokailutilaan, joten varmaan teetän sellaisen. Peltipoliisi otti kuvan meno matkalla ja fiilis sisustuskaupoista kiertelystä tyssäs oikeastaan siihen :( Vettä tuli kaatamalla, joten keskityimme ystävän kanssa hyvään ruokaan. Hyvää maanantaita sinne ja ihana se teän paatti :)

      Poista