torstai 30. heinäkuuta 2015

Viittä vaille melkein valmis :)

Remontti on taas pikkasen "nytkähtänyt" etiä päin.Uudet laatat on nyt wc, eteisen ja kuistin tiloissa ja myös saumattu. Seinät on kaikki tapetoitu, paitsi eteisen osalta.
Lisoitus eli viimeistyly hommat vielä puuttuu ja ne tarkoitus tehä reilun viikon päästä.Kaapisto on asennettu paikoilleen ja samoin seinäpytty. Allas ja hana odottaa vielä asennusta.Valaisin on tullut postiin ja sen ajattelin heti aamusta kipassa hakemaan. Wc-tilaan tilasin Vipp sarjan tuotteita, mutta osa oli heiltä loppu ja tulevat n. parin viikon päästä...no, eipä niillä ole niin kiirettä :)

Peilin olen löytänyt, mutta pitää sekin tässä vielä laittaa tilaukseen ja vielä tarkistaa yx juttu siitä.

Löysin yhden kivan laatan Tornion Lakkapäältä ja on just sopivan kokoinen altaan ja peilin väliin eli on isoa laattaa ja en tarttis ko yhden laatan vain eli saumoja ei tulis ollenkaan...ootte varmaan tietoisia, etten tykkää laatan saumoista. Siksi lattiaan valitsinkin mahdollisimman isoa laattaa, että helpottaa siivousta.Olenki varmaan useamman kerran maininnut postauksissani :)Kuistin yhdellä seinällä on Cole&Sonin Woods tapetti ja antaa kivaa särmää tilaan. Kuva otettu illalla ja yhtään valaisinta ei ole tilassa, joten kuva vähän hämärä.

Eiköhän n. kahden viikon päästä ala kaikki olemaan valmista ja saa alkaa tavaroita laittaan paikoilleen. Sisustaminen on nyt jäänyt vähän vähiin tämän remontin keskellä.

Yhden jutun oon ostanut ruokailutilaan, siitä sitten myöhemmin ko saan tämän kaoksen pois alta ja paikat siivottua :)

Kiva viikoloppu nyt vastassa...pitää vielä täälläkin "hehkuttaa"...harvoin tulee tällaisia tilanteita elämässä ja siitä pitää ottaa kaikki ilo irti ja nyt nauttia :)

Huomenna lähdetään Kuninkuusraveihin, missä juoksee veljen hevonen Jokivarren kunkku. Tänään on tehty banderollit ja paidat on silitetty valmiiksi.Hevonen on juossut tänä vuonna Maailman ennätyksen ja Suomen ennätyksen.Uskomaton hevonen :)


Jokivarren Kunkulla on omat fb-sivut ja sieltä voi lukea lisää hevosesta. Esimerkiksi siitä miten se on ostettu...uskomaton tarina :)jos jotain kiinnostaa hevosjutut :)

Pidetään peukkuja ja varpaatkin pystyssä, että hevonen pysyy terveenä ja jaksaa juossa kolme kovaa juoksua, viimeinen onkin pitkä matka...joka vähän arveluttaa.

Olishan se hienoa, että eka kertaa Lappiin tulisi Kuninkuus :)

Täällä jo perhosia vatsan pohjassa eli jännittävä vko loppu vastassa.

                 Päivi S

4 kommenttia:

 1. Pidetään peukut pystyssä Jokivarren kunkulle, jotta pärjäisi hyvin. Ravit kiinnostaa, siellä on aina jännittävä tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitu ja upeastihan ne meni :) :) :) Vko loppuna juhlitaan ja kunnolla.

   Poista
 2. Mukavaa, kun remontti vetelee viimeisiään! Ja hyvältä kyllä näyttää, tuo tapettiki on upea!
  Täälläkin ollaan seurattu Jokivarren kunkun taivalta ja pidetään kyllä peukkuja, että voittaa!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä kiva :) Mahtava vko loppu takana ja viikonloppuna juhlat...Hyvä kunkku. Tervetuloa juhliin !!!

   Poista