maanantai 10. elokuuta 2015

Juhlat juhlittu

Tämä kesä on ollut yhtä juhlaa. Kivaa piristystä kesään, ko ollut niin surkeat kelitkin.On tullut käytyä useammat lakkiaiset, valmistujaisjuhlat,veljen pojan häät ja nyt viikonloppuna juhlimme veljeni 50-vuotis juhlia ja samalla hänen hevosen Jokivarren Kunkun ravikuninkuutta ja muita hienoja saavutuksia.

50-vuotis juhlissa oli teemana urheilu, joten vaatetuskin oli sen mukainen. Tällaiset teema juhlat ovatkin kivoja, ei tartte näin naisen puolena miettiä aina...mitähän nyt keksis päälle???

Juhlat vietettiin veljen luona ulkona ja hyvä niin, koska illan aikana kävi yli 300 vierasta.Vanhat jumppavaatteet päälle ja menoksi.Suurin osa olikin pukeutunut rennosti sporttiseen asuun.


Tein velipojalle lahjaksi koivun oksista ja luonnonkukista seppeleen kaulaan.Hevosen voittaja loimi oli nostettu komiasti parvekkeelle.Illan aikana pari kokkia huolehti ruoka tarjoilusta ja laitteisto olikin sen mukainen, mitä isolle porukallle vaatii :)


"Masa" ja "Tuitsu" huolehtivat illan aikana, ettei kenenkään suu pääse kuivumaan tai tule nestehukkaa :)Työkaverit olivat järjestäneet velipojalle kyydityksen ja pääsivät vaimonsa kanssa "ajelulle" ilmaan.Kerran "yläkerran isäntä" rankaisi rankalla vesisateella ja ukkosella. Ilma sen jälkeen kirkastuikin ja pääsin enon kanssa tanssahteleen.Laulu puolesta vastasi Jokivarren Kunkun toinen omistaja Alpo Posti.Piti ottaa kuva hauskasta kukkakimpusta.


Naapurilta veli sai hienon banderollin


Annoimme lahjaksi Artolle "terveystarkastuksen", jonka suoritti Saarenmaan oma lääkäri.
Vatsa ja poskilihakset saivat kyllä kyytiä :)


Yöllä tunnelma oli jo korkealla :)ja valokuvatkin alko olla sitä luokkaa.

Kiitos kivoista juhlista Arto!!!

                Päivi S

4 kommenttia:

 1. Elämänmakuista menoa ja hauska idea tuo urheiluteema!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teema juhlat ovat aina kivoja :) Terveiset täältä aurinkoisesta Torniosta. Tänään ollut ihanan kesäinen päivä ja pakkanen on täynnä mansikoita...sain vihdoin ja viimein laatikon haettua, joten talven varalle on vitamiineja :) Hyvää syksyä sinne Mantelilaaksoon :)

   Poista
 2. Hauskalta juhlat näyttävät ja kiva teema, ei tarvi tosiaan niin mietiskellä pääle pantavaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, joo kivat juhlat oli :) ja kiva on teema juhlat. Urheiluvaatteita löytyykin jokaisen kaapista, joten monelle helppo teema pukeutumisen kannalta :)

   Poista