tiistai 11. elokuuta 2015

Uudet ihanat penkit

Piti heti aamusta käydä ottamassa kuvat uusista penkistä, mitkä vihdoin ja viimein sain eilen haettua. Penkit olen teettänyt ja penkit ovat just sellaiset ko halusin :) Kaksi mahtuu kivasti istumaan penkkeihin eli nyt isompi porukka mahtuu kunnolla pöydän ympärille istumaan.Penkit ovat pitudeeltaan 75cm eli kaksi pyllyä sopivasti mahtuu vierekkäin :)

Täällä ollut nyt kunnon kesäkelit ja jos nyt vois terassillakin enemmän viettää aikaa ko säätki lämpeni. Eilen kävinki ostamassa mansikkalaatikon ja terassilla niitä laittelin rasioihin ja samalla nautin ihanasta säästä. Onneksi nuorimmaisella ei vielä ole alkanut koulu, vasta viikon päästä alkaa kielikoululaisilla...joten saa nauttia vihdoin kesäkeleistä.

Vepsäläiseltä ostin taannoin tämän Beta jakkaran, joka oli tarkoitus viedä ulos ja ostaa toinen myös kaveriksi. En raskinut jakkaraa viedä ulos, koska sopi niin kivasti vierasmakkarin yö pöydäksi. Kuulin tutulta, että "tehonaiset" tästä naapurikunnasta tekevät kaikkia kivaa betonista, joten viestiä heille ja tilaukseen nämä ihanat penkit. Hintakaan ei ollut päätä huimaava.Penkkejä en ole vielä käsitellyt millään. Penkit voi käsitellä esim. mehiläisvahalla, joka tekee vähän kiiltävän ja likaa hylkivän pinnan.

Nyt mahtuu 10 henkeä istumaan ja uskon, että penkit otan talveksi sisälle hyötykäyttöön...on sen verran kivat :)


Aamukastetta oli runsaasti, mutta ihana auringon paiste pikaisesti kuivaa paikat. Viimeiset pionit kukkii ja keijuangervot ovat kukassaan pensaissa...kesä kohta harmillisesti ohi :(

Hyvää tiistaita sinne, mie lähen kohta muutamaksi tunniksi töihin. Palataanpas taas!!!

                  Päivi S

4 kommenttia:

 1. Ihanat penkit. Olisin kysynyt, että missä kaupoissa kannattaa käydä kun ollaan tulossa piipahtamaan haaparantaan kuun lopussa. Eikös siellä ole ainakin joku rusta mutta onko sisustusliikkeitä? Kiitos jos voit vinkata jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitu :) Tykkään kans tosi paljon penkeistä. Haaparannan puolella on Home Nord sisustusliike, jossa on kaikkea kivaa...on tien. toisella puolella Ikanoa Sitten on Hemtex ja Ikea Haaparannalla. Tornion puolella on Torniotar ja Pentik.

   Poista
 2. Ihanat penkit ja nuohan on tosiaanki sisäläkin mahtavat!
  Teillä on kyllä siellä upea terassi kalusteineen ja katoksineen!
  Mukavaa, kun nyt ollu näitä kesäkelejäki vähän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta Sari :) Kiva ko vähän ollut edes lämmintä. Joo penkit ovat kyllä kivat ja varmaan yhden ainakin tuon sisälle talveksi käyttöön :) Toivottavasti kelit jatkuis hyvänä, olis kiva viettää terassilla aikaa ja nauttia vaan. Pitkä pimeä talvi taas edessä :(

   Poista