sunnuntai 30. elokuuta 2015

Vaihderikas viikonloppuLauantai aamu aloitettiin juna ajelulla Kemistä Tornioon.


Hypättiin Kemistä Lättähatun kyytiin.Lättähattu oli lähtenyt Oulusta liikkeelle ja vaunuja oli yhteensä kolme. Ihan kivasti oli porukkaa vanuissa. Matkan tarkoitus oli viedä matkustajat Ikeaan. Osa menikin sinne, mutta me oltiin vain hakemassa kokemuksia :)

Juttelin lipunmyyjän kanssa ja hän kertoi, että Lättähattua voi esim. vuokrata syntymäpäiväjuhliin. Oli kuuleman vasta viety Raaheen synkkäriporukka 60-vuotis juhliin. Hinta tietysti kiinnosti. Maksoi kuuleman n.1500-2000€ välillä...Ups.Juna matkan jälkeen suunnistimme Suurmarkkinoille, joista kerroinki jo viime postauksessa. Nyt olimme vähän pitemmän ajan.
Markkinat olivat alkaneet jo torstaina ja tänään sunnuntaina on viimeinen päivä. ( kuva otettu illalla ko sade yllätti )Onneksi sää suosi päivällä ja ihmisiä oli tosi kivasti liikkeellä, enpä ole koskaan nähnyt täällä markkinoilla näin paljon porukkaa. Hyvä me!!!Markkinoilta en nyt ostanut ko Alovera kukan, josta laitoinkin kuvan instagramiini. Keskityttiin nyt lähinnä syömä puoleen. Maistettiin makkaroita, pizzaa ja jälkkäriksi vielä vohvelit mansikoiden, nutellin ja kerman kera...vatsa piukeana lähdettiin kotia. Myyjiä oli yli 30 eri maasta ja tunnelma oli sen mukainen. Kivat markkinat ja toivottavasti tämä perinne säilyisi.

 Joulumarkkinatkin olis vielä kiva tänne saada :)

Sunnuntai aamuna olin kellottajana.

Nälkähän siinä tuli ja suuntana Ikeaan brunssille. Onki nyt tullut useasti käytyä, varsinkin viikonloppuisin. Ikea kortilla 49kr/henkilö.

Ikeasta samalla ostin kuistin komeroiden laatikoihin suojat, jotka tarkoitus tänään vielä laitella. Saa kengät sujauttaa alalaatikoihin.Ikean komerot ovat nyt paikoillaan. Tarkoitus oli aluksi laittaa vain kaksi isompaa laatikkoa . Tulin siihen tulokseen, että alimmaiset laatikot saa olla isompia...näihin saa laittaa ylimääräiset kengät. Pienempiin lapaset, huivit yms.Vitran naulakon kaivoin esiin ja saa kohta alkaa virittään huonekaluja yms. paikoilleen. Nimittäin huomenna tulee listottaja ja alkaa pikku hiljaa loppu suora häämöttää....Jee. Hokasin tossa, että mulla on Muuton Dotsit hukassa, olen ne jonnekki tosi hyvin piilottanut :(..eiköhän nekin löydy ko saan tämän kaoksen siivottua.

Tänään iski liikunta kipinä ko olin kellottajana eli nyt on pakko ottaa itteä niskasta kiinni ja alkaa liikkumaan. Joten tänään suunnistan pitkästä aikaa pumppiin. Nythän mulla on aikaa ko oon kotona ja remonttikin on loppu suoralla :)

Hyvää sunnuntaita sinne ja kiva ko jaksoit lukea...tulikin juttua ihan kiitettävästi.

                                       Päivi S

2 kommenttia:

 1. Mukavan kuulonen viikonloppu ollu teillä ja lättähattu ajelut ja kaikki!
  Ikean brunssi näyttää kyllä hyvälle, kätevää käyä siellä aamupalalla ja ehkä samala pienilä ostoksillakin;)
  Kivaa, kun rempat loppusuoralla, oikein pirtsakkaa pian alkavaa, uutta viikkoa!
  Mieki päätin tänään, että liikkumista pitää lisätä ja kävinki nyt illala lenkillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekipä hyvää taas liikkua pikkasen :) Joo, nyt Sari ollaan kovana ja aletaan silla lailla soppelisti liikkumaan :) Voi, ko sais aamusta aina ittensä liikkumaan...olen niin aamu uninen. Olis ilta sitten ns.vapaana.
   Samoin sinne hyvää alkavaa uutta viikkoa !!!

   Poista