perjantai 28. elokuuta 2015

Shopping on a rainy day...Eilen mulla oli viimeinen työpäivä ja nyt sitten olen taas ihan kotosalla. Tätä tämä on nyt   tällä rakennusalalla, ettei kauheasti nyt rakennetta ja remontoida :(...toivottavasti tätä ei kauaa enää kestä. Kesällä on töitä ja sitten ko syksy tulee niin taas hiljenee.

Sadepäivän ratoksi kävin Eurokankaassa ja pari juttua tarttui sieltä mukaan syksyn sisustamista ajatellen. Olen muutenkin syksy ihminen vaatetuksessa. Joskus minulle tehty värianalyysi ja tunnistan kyllä itseni syksy ihmiseksi, vaatteissa ja sisustuksessa. Tykkään luonnonmateriaaleista ja syksyn ihanista lämpimistä murretuista väreistä.
Eurokankaasta hain tekonahkaa tulevaa projektia varten ja samalla tarttui pari farkunsinistä tyynynpäällistä mukaan.
Olisin kyllä halunnut oikeata nahkaa, mutta tuntuu etten mistään sitä nyt saa...joten tyydyn tähän tekonahkaan eli etsintä oikeasta nahasta silti jatkuu. Vinkkejä otetaan vastaan :)Sinistä väriä en ole kauheasti käyttänyt sisustuksessa, ehkä siksi ko se on kylmä väri. Farkunsininen on yx sinisestä väristä minkä kelpuutan ja minusta sopii tosi hyvin konjakin värisen nahan kanssa. Luonnossa vielä paremman näköinen kuin kuvassa. Tuikut ja kipot löytyvät valmiina kaapista, joten uusia juttuja ei kauheasti tartte ostaa.
Syksy mennäänki aika pitkälle valkoisen, harmaan, pellavan, konjakin, vaalean puun , ripaus tehosteena mustaa ja farkunsinistä. Muutama uusi viherkasvi olisi hankintalistalla.Joko teillä syksyn sisustukset mielessä?


Nyt olen aloittanut pikku hiljaa kodin siivouksen eli olen pessyt sohvan ja divaanin päälliset, runko päällisiä myöten ja ikkunoitten ilmaventtiilit olen imuroinut eli olen tehnyt sellaisia juttuja, mitä ei tule kovin usein tehtyä.
Arkkupakastin on laitettu päälle ja mansikat ja mustikat pakastoitu. Olen nyt pari päivää syönyt monta kipollista mustikoita. Sokerin ja vaniljakastikkeen kera, namskis :)

Eilen täällä alkoi Suurmarkkinat ja kiva ko tännekkin kerrankin järjestetään tällaista. Markkinoilla on myyjiä 30 eri maasta,  ulkomaalaiset myyvät oman kulttuurin ruokia/herkkuja ja saa maistiaisia myös useammasta kojusta. Eilisen pikaisen käynnin jälkeen tarttui erinlaisia makkaroita ja juustopala. Huomenna olisi tarkoitus uudestaan käydä, jos ilmat vain sallis. Herkulliset vohvelit ja herkut houkuttelis. Markkinat ovat sunnuntaihin asti täällä Torniossa ja suosittelen koukkaamaan markkinoilla, jos tästä pyhkäisette  ohi. Ruoka kojujen lisäksi oli ainakin vaate, koru, saippua, ja kukkakojuja...mitä nyt nopealla vilauksella ehdin näkemään.Remontti ei ole nyt edennyt, mutta postiivista on se...listat tulivat tänään ja remonttireiska tulee maanantaina. Joten loppuviikosta saan alkaa laittaan tavaroita paikoilleen.
Arkistosta otin tämän viime syksyn kuvan, joten vanhoilla jutuilla mennään aika pitkälle syksy.

Hyvä ko on näitä kuvia, en muistanut yhtään että mulla on valko/sinapinkeltainen graaffinen tyyny, joka on keinutuolin päällä :)

Nyt hakemaan kuistiin komeronrunkoja Ikeasta, joten kivaa perjantaita sinne <3

                                        Päivi S


2 kommenttia:

 1. Oli kiva nähä pikasesti Ikeassa ;)
  Meki pyörittiin sielä reilut 2 tuntia...
  Ja markkinatki käytiin, ihana ilma kun sattu kohalle!
  Hyvät värit olet valinnut syyssisustukseen!

  Kivaa viikonlopun jatkoa<3

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva pikaisesti sari nähä. Kuistin kaapit ovat nyt paikoillaan ja tänään pitää alkaa laittaan tavaroita siihen. Ihanaa huomenna aloitetaan listoittaan ja kiva saada tämä jo valmiiksi. Ihana ilma oli kyllä :9 Mekki käytiin markkinoilla suolaista ja makiaa syömässä ja oli kyllä kiva ko oli niin paljon porukkaakin :)

  Kivaa alkaa pikku hiljaa laitteleen sisustusta. Tänään käytiin Ikeassa brunssilla ja samalla nappasin tuikkuja mukaan, joten kiva alkaa kynttilöitä poltteleen :) ko illat pimenneet.

  Löytykö Ikeasta mitään?

  VastaaPoista