perjantai 25. syyskuuta 2015

Ihana Kaasa

Ihanaa, viikonloppu vastassa. Aina sitä vaan odottaa viikonlopun alkamista, vaikka on kotona viikot. Aamulla saa nukkua pitkään ko nuorimmaista ei tartte kouluun laittaa eli saa kunnolla venyä sängyssä...ihanan hitaat aamut :)

Tänään on käyty lattialämmitys kolmen putkimiehen voimin asentamassa. Tuli kerralla sitten kolme, hyvä niin :) Nyt se on asennettu. YES!!!

Samalla pikkasen imuroin, pyyhkäsin pölyjä ja luutasin lattioita alakerrasta. Virittelin osan tavaroista paikoilleen. Alkaa pikku hiljaa tämä kaos taas näyttään kodilta. Viikonlopun kunniaksi otin esille tämän Iittalan ihanan uutuuden Kaasa kynttilän ja heti piti tottakait kokeilla tulta siihen. Voi ko näytti kivalta :) taidanki illalla käpertyä karvapeittoon punaviinilasin kera ja kattoa jotain hömppää ko "helluki" reissussa. 

Nuorimmainen lähtee illalla diskoon ja eiköhän vanhinki tyttö tule kotia poikakaverinsa kanssa, jos ne sitten äiskän kans kattois yhdessä jonkun kivan leffan. Pitää käydä vielä ostamassa illaksi herkkuja, ei karkkia. Karkkilakkoilu jatkuu!!!Iittalan Kaasa kynttilä on tämän syksyn uutuus ja meille tilasin tämän hiekan värisen. Sopii kivasti kaveriksi näitten Iittalan tuikkukippojen kanssa. Oli sopivan kokoinenki.
Joko siellä jo kaivettu kynttilät esille?

Lämpöisää perjantaita sinne!!!

Päivi S

4 kommenttia:

 1. Kynttilät on palanut jo kauan...kesälläkin niitä polttelen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kesällä valoisat yöt, joten nyt syksyllä ja talvella tulee sitten senkin edestä polteltua :) Ihanaa tunnelmallista vko loppua sinne Irmastiina <3

   Poista
 2. Tääläkin palaa peräti seittemässä tuikkukipossa valkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans joka paikassa valkea :) kivaa tunnelmaa tuo näin syksyyn :) Hyvää vko loppua sinne Tiina :)

   Poista