tiistai 29. syyskuuta 2015

Lempinurkkani

Jos et tee heti jotain asiaa, niin monesti saattaa venyä, venyä ja unohtua kokonaan tehä.
Nyt otin itteäni niskasta kiinni. Sain tässä jokin aikaa sitten Talosanoman Jennin blogista haasteen kuvata oma lempinurkkaus. Jenni oli kuvannut ihanan keittiö nurkkauksen, näyttipä kivalta ja en yhtään ihmettele, että on lempinurkkaus.

Mietin pitkään, että mikä on tällä hetkellä lempinurkkaukseni, koska tavarat eivät ole vielä löytäneet kunnolla paikkoja remontin jäljiltä ja moni asia on vielä kesken mitä pitäis tehä. Taulut, stringhylly, koukut yms. pitäis kiinnittää seiniin. Kaapisto pitäisi laittaa oikealla korkeudelle ja ovet paikoilleen. Verhot odottaa paketeissa kiinnittämistä eli monta asiaa on tekemättä.

Tällä hetkellä on varmaan mikä mielyttää silmää, on tämä ruokailutilaan teetetty kaapisto, johon tein pienen asetelman. Tämä on nyt ns.lempinurkkaukseni :) 

Tykkään tosi paljon näistä Desenionin julisteista ja vihdoin sain näihin ostettua kehykset. erinlaiset pullot, maljakot ja vaasit ihastuttaa. Kirkaasta lasista tykkään, siinä tulee kauniisti kukat esille. Eri muodot lasissa ovat myös kiva.Kaapin yläpuolella katossa on halogeenit, jotka voi kivasti kohdistaa tauluihin ja asetelmia. Illalla antaa kivaa tunnelmaa.Kirkkaat Alvar Aallon maljakot eivät tuo keveyden takia liian raskasta tai täyden näköistä fiilistä tilaan. Muutama tummempi esine tuo sopivaa kontrastia.

Vieläkö kaapin saa nostettua lattiasta irti sopivalle korkeudelle, niin alkaa kaikki olemaan ns.balanssissa :)

Heitän tämän lempinurkkaus haasteen seuraaville blogeille:

My Sweet Home
Musta Ovi
Modernisti Kodikas
Sisustus Coco
Stylzimoblog

Haasteenhan voi napata tästä kuka vaan :). Kerrothan mistä olet saanut vielä haasteen. Kiitos etukäteen kaikille!!!

Kaikki vähän erinlaisia blogeja, mutta ihania sellaisia. Kannattaa ihmeessä käydä kurkkaan!!!

                                          Päivi S
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti