maanantai 7. syyskuuta 2015

Ruskareissu Levi


Tämä kuva on otettu Ylläksellä. Poikkesimme kotimatkalla ystävän perheen mökillä ja maisemathan on  ko postikortissa. Kivasti näkyy Ylläksen rinne ja eri vuoden aikana maisema vaihtuu kivasti ja pimeällä valaistettu rinne on varmaan upean näköinen.


Perjantai iltana saavuimme Leville ja kohokohta oli lauantain Ruska maraton juoksu, nimittäin isäntä juoski elämänsä ensimmäisen koko maratonin ja kummityttömme juoksi 10 km, omassa sarjassa hienosti kolmanneksi. Hienoja suorituksia. Olosuhteet olivat kyllä  vaativat, nimittäin vettä tuli koko ajan ja viimeiset puoli tuntia vettä tuli ko saavista. En muista koska olisin ollut näin märkä. Oli varmaan monelle juoksijalle Tuska maraton.

Illan kruunasi hyvä ruoka Panimossa, suosittelen. Ite söin Panimon Special eli täytetyn pihvin lohkoperunoilla. Aivan loistava ruoka!!!
Vieläki nousee vesikielelle, pelkkä ajatus phvistä.Näitä kujia ko kävelee Levillä, niin ei tunnu yhtään että olis Suomessa. Tässä varmaan ainoita hetkiä, ettei vettä tullut ko vähän tihuttamalla eli vielä hymyillytti :) Sadevaatteet tietysti kotona.
Lauantai iltana käytiin muutamassa pubissa ja yx oli tämä hölmölä...siellä istuttiin ko "kanat orrella" rivissä eli kirjaimellisesti lauteilla ja olihan siellä kiuaski :) Nimensä mukainen pubi.

Kiva viikonloppu takana ja välillä tekee terää vaihtaa vähän maisemia...taas jaksaa kotonakin olla ja jos vähän vaikka sisustellakin.

Sopivien kynnyslistojen etsintä jatkuu ja toivottavasti putkimies pääsis tällä viikolla asentamaan lattialämmityksen, alkaa olla jo sen verran vilposet kelit. Sen jälkeen saa kirvesmies tulla laittaan loput listat, niin alkaa remontti olleen valmis :)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinne ja toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu :)

                                         Päivi S

2 kommenttia:

 1. Sattupa joutavat kelit tuonne Leville! Mutta mukavaa, kun teilä oli hauskaa ainaki!;)
  Pienet irtiotot arjesta kyllä piristävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä tuli kyllä kovasti, mutta eipä tuo menoa haitannut :) Pieni irtiotto arjesta tekee kyllä terää, varsinki nyt ko on taas ihan kotosalla ja ei enää näe paljon kettään :), jos ei lähe minnekkään.

   Poista