tiistai 8. syyskuuta 2015

Uuden kuistin katsaus

Tänään aikaisin aamusta olen reippaana noussut ylös ja lähtenyt kierteleen kauppoja ja etsimään mm:ssa kynnyslistoja, kuistiin uutta peiliä yms. Muutaman listan löysinkin, mutta osa jäi puuttumaan, joten joutuu varmaan teettään...tuskaista hommaa tietyn listakulman etsiminen. Peilin löysinkin kuistiin ja vielä edullisesti ale myynnistä :) Peilistä maksoin 17 euroa ja on just passelin kokoinen kyseiseen tilaan.

Tässä muutama kuva uudesta kuistista. Laitan myöhemmin sitten lisää kuvia ko kuisti alkaa olemaan kokonaan valmis.Hortensioita ostan kyllä jatkossakin ulos, niistä on iloa pitkään sisällä ja ulkona. Ulkoa otin muutaman oksan myös sisälle.


Ennen kuva


Ennen oli tosiaan kaksi korkeata kaappia keskellä ja kummallakin reunalla matalammat kori kaapit. Nyt nämä vanhat komerot menivät kellariin hyötykäyttöön ja tilalle ostettiin Ikean komerot. Peili oli ennen tilassa pyöreä, joka saa myös uuden paikan kodissa.


NytPeili odottaa vielä pahveissa ja muoveissa asennusta. 


Huvikseen kokeilin lampaantaljaa penkin päälle, joten joskus taso voi toimia penkkinäkin.Osa taljoista ja karvapeitteistä on jo levitelty huoneisiin. Alkaa olla jo sen verran viileää, että on kiva iltaisin kääriytyä karvapeitteen sisälle villasukat jalassa. Vaikka nythän on kyllä luvattu kunnon lämpimiä kelejä :)Se passaa kyllä mulle.

Mitäs tykkäsit muutoksesta?

Päivi S

7 kommenttia:

 1. On kyllä tyylikkään ja toimivan näköstä, tykkään!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Oon itekki tyytyväinen valintoihin :) Tulis vaan se putkimies tällä viikolla, että sais lattialämmityksen päälle ja sais loput listat sitten naputella kiinni. Alkaa olla jo kuisti aamuisin aika vilpoinen...grrrr...

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta ;) minullakin on peilin etsintä käynnissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika. Peilin löysin sattumalta Sotkasta :), jossa tulee harvemmin käytyä. Ovh. hinta peilillä oli jotain 49euroa ja nyt vain 17 euroa. Minkälaista peiliä etsit, voin auttaa ko noita peilejä on nyt tullut etsittyä monesta liikkeestä :)

   Poista
 3. Näyttää tosi kivalta ;) minullakin on peilin etsintä käynnissä ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä pienilläkin muutoksilla saa kummasti piristystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina. Kyllä pienillä asetelmilla ja yms. saa pientä piristystä. Remonttissa on tehty vähän isompi muutos eli lattiat, seinäpinnat ja kalusteet ovat ihan uudet :)

   Poista