keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Huikeat 2 miljoonaa katselukertaa...



Huikeata keskiviikkoa kaikille ja osallahan on syysloma, toivottavasti olette saaneet lomalaiset rentoutua ja levätä. Meillä neiti käy kielikoulua ja heillä on vasta viikolla 44 syysloma, mitään isompia suunnitelmia ei ole tehty loman suhteen.

 Laitoin eka kuvaksi Projekti Verkarannan suunnittelemman tyylikartan. Olen niin happy tästä, tuli just sellainen ko toivoin :)

Aamulla selailin kahvin lomassa facea ja kiinnitin huomiota yhteen kaverin jakamaan linkkiin.

Nerokas leivonnainen valloitti somen, liki 200 miljoonaa katselukertaa.

Tytön ko vein kouluun, niin piti heti käydä kaupan kautta ja kokeilla tätä. Ainakin ulkonäkö näyttää hyvältä ja sopii mulle ohjeen puoleste eli ei ole vaikea edes tehä :).





Jos haluat tehdä vaikutuksen vieraisiisi, kokeile TipHeron näyttäviä omenaleivonnaisia.
TipHeron Facebook-sivuillaan jakamaa leivonnaisvideota on katseltu jo yli 170 miljoonaa kertaa. Upealta näyttävät omenaruusukkeet valmistuvat helposti, ja näyttävät upeilta. Testaa itse!
Tarvitset:
4 omenaa
1/2 sitruunan mehu
vettä
1 paketti voi- tai lehtitaikinaa
3 rkl aprikoosihilloa tai -marmeladia
kanelia maun mukaan.

Tee näin: 
1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa omenat puoliksi, poista siemenkodat. Viipaloi omenanpuolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Laita ne mikronkestävään kulhoon.
2. Täytä kulho vedellä ja sitruunamehulla. Käytä tarpeeksi vettä, jotta omenat peittyvät kokonaan. Laita mikroon 3 minuutiksi, jotta viipaleet pehmenevät.
3. Ota taikinalevy ja kauli se ohueksi. Tarvitset kuusi taikinakaistaletta, jotka ovat leveydeltään noin 2,5 senttimetriä.
4. Sekoita kulhossa hillo ja pari ruokalusikallista vettä. Levitä hilloa taikinakaistaleille.
5. Asettele omenaviipaleet taikinakaistaleiden pidemmälle sivulle niin, että noin puolet omenaviipaleesta on taikinan päällä. Mausta kanelilla.
6. Taita toinen puoli taikinakaistaleesta omenoiden päälle, ja rullaa pötkö. Laita ruusut muffinivuokaan.
7. Kypsennä uunissa noin 35–45 minuutin ajan.
8. Anna jäähtyä viiden minuutin ajan.
Lähde: TipHero

Ite tein näillä tarvikkeilla eli hillo on mulla viikunahilloa, johon ihastuin Nizzan reissulla. Syötiin aina aamupalalla patongin tai croisantin kanssa.




Ostin valmiita Myllynparas taikina levyjä, jotka pituus suunnassa puolitin.

Hillot toiselle pitkälle sivulle ja omenat toiselle reunalle. Pötkylä rullalle ja vuokaan.
Mulla tuli osasta omena puolikkaista liian paksuja, joita oli vaikea taitelle rullaksi.


Nyt uuniin ja odotteleen lopputulosta.

Piti välissä käydä kurkistamassa ja piti pelli laitta alemmas, näköjään omenan reunat tummuvat äkkiä.

Kaunotar ja Hirviö



3 Hirviötä

Yhden Hirviön nappasin massuun ja hyviä oli :)



Kaunottaret



Kohta kavi tippuun, tulee kaveri maistamaan leivoksia ja sitten suuntaamme kävelylenkille.

Taidan maistaa vielä muutaman ja kokeilla vaniljakastikkeen kans näitä, nam :).

Päivi S

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyviltä :) täyttyykin muistaa kokeilla tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli syötävän hyviä ja vaniljakastikkeen kanssa oli vaikea syödä. Kuulinki kaverilta, että nyt on tullut uutta valmista vaniljakastiketta joka on paksummassa muodossa eli sitä pitää kyllä testata. Ite ajattelin myöhemmin testata ns.omaa jouluversiota näistä :)

      Poista