keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Koukkuun jäin.

Nyt ymmärrän niitä, jotka uppoutuvat kahvikupin kanssa sohvan äärelle kattomaan lempisarjaa, oli se sitten Kauniit ja Rohketa tai Emmerdale. Päivän työt yms. menot on tehty sen mukaan, että ehtii katsomaan lempisarjaa.
Mutta nyt voi sanoa, että olen ihan koukussa Silta nimiseen jännityssarjaan., joka on Ruotsalais-Tanskalais yhteistuotantoa...ihan huippu!

Netflixsistä katoin eka jakson n. reilu viikko sitten ja  yhdessä tuotantokaudessa on 10 jaksoa. Nyt mulla on menossa jo toinen tuotantokausi, parhaillaan olen neljä jaksoa kattonut putkeen kun aina on jäänyt niin hyvään kohtaan...koukutti :)
Toisesta tuotantokaudesta on kattomatta enää kaksi jaksoa.
Suomessa tulee jo kolmas tuotantokausi sunnuntaisin ylen 1 kanavalta klo. 22.00.
Sunnuntaina tulee  jo kuudes jakso. Tavoite kattoa yleltä nuo viisi jaksoa sunnuntaihin mennessä, että voi alkaa seuraamaan sunnuntaisin tämän kolmannen tuotantokauden loppuun.


(Juutinrauman silta yhdistää Ruotsin ja Tanskan. Silta on 7845m pitkä).


Olettako te seuranneet tätä Silta sarjaa tai onko joku muu sarja ,mihin ootte ihan koukussa?Silta sarjaa seuratessa, eilen tilattiin sitten lentoliput Kööpenhaminaan. Lähetään kattoon Juutinrauman siltaa ja tietysti muitakin nähtävyksiä. Päätöntä, hulluutta??

Sisustusliikkeet  tietysti myös kohteina. Onhan Tanska kuuluisa huonekaluistaan ja suunnittelijoistaan. Netistä kattonut tuossa kohteita, missä vois käydä. Monta mielenkiintoista kohdetta löysin. Köpiksessä käynyt viimeksi yli 30-vuotta sitten eli 8-9 luokalle eli silloin ei vielä kiinnostanut sisustusliikkeet.

 Hyviä vinkkejä otetaan vastaan, missä kannattaa käydä. Sisustusliikkeet, nähtävyydet, ruokapaikat yms.

Vielä muutama yö ja sitten nokka kohti Köpistä!!!

Aurinkoista keskiviikkoa sinne :)5 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin ainakin Boliasta. Aika pitkälle muuten näkyikin jo täälläkin tuttuja tuotteita. https://www.bolia.com/en/

  Ruokapaikoista suosittelen suloista Motheria. Hyvä ruoka, ihanan rento ilmapiiri.
  http://mother.dk

  Kaikkinensa itse tykkäsin enemmän pyöriä muualla kuin siinä ihan ydinkeskustassa kävelykatuineen. Jotenkin kaupungin luonne tuli paremmin esille hieman sivummassa kuin turistien kansoittamalla kävelykadulla.

  Mukavaa reissua!

  // Ja Silta on ihan huippusarja

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä kauheasti tunne tilat :) Pitääpä käydä heti kattomassa nuo läpi. Se on kyllä totta, että kaupungin luonne tulee paremmin esiin vähän syrjässä. On kyllä kiva lähteä reissuun. Ainahan sitä on jonnekki päin matkakuume. Tänään pitää kattoa loppuun toinen kausi Silta sarjasta ja jos huomenna alottais kolmannen :)

  VastaaPoista
 3. Olen kuullutkin kehuttavan tuota sarjaa ja aikonu myös alkaa kattoon sitä, tanskalaisista elokuvista ja sarjoista tykkään muutenkin:)

  Oi, ihanaa päästä reissuun, en ole tuolla koskaan käyny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsalaiset kyllä ossa tehä sarjoja. Beck ja Wallander myös yks suosikki sarjoista. Just katoin loppuun toisen tuotantokauden ja huomenna pittää alkaa kattoon kolmas tuotantokausi. Sari ala ihmeessä kattoon, koukuttaa heti :) Tämä reissu oli tällainen extempore juttu!

   Poista
 4. Minäkin alan nyt sitä Silta satjaa seuraamaan . Kovasti saanut hyvää palautetta��. Oikein hyvää reissu ja mielenkiinnolla sisututsasioita kuvina voisin katsella. ��

  VastaaPoista