torstai 29. lokakuuta 2015

Työhuoneeni

Otin muutaman kuvan työhuoneestani, missä kirjoittelen mm:ssa blogiani. Vaikka kotoa löytyy useampi läppäri ja tabletti, niin tällä peruskoneellapa sitä tulee aina kuitenki kirjoiteltua. Jotenkin en vaan osaa käyttää esim tablettia. Aina hipaisen sormella jonnekkin ihan väärään paikkaan ja hermothan siinä menee :).

Haaveessa olisi kyllä joskus saada ostettua I Mac tietokone ja näin sais kauhean johto hässäkän vähemmäksi työhuoneesta. Samalla voisin laittaa siromman ja kapeamman tietokonepöydän. Tämä Ikean Malm sarjan pöydän olen ostanut kirpparilta ns. väliaikaiseksi ratkaisukseksi. Aikaisemmin oli Ikeasta puolet pienempi pöytä, jossa ei taas ollut ns. laskutilaa. Tietokonepöydässä ei tartte olla säilytystilaa, koska huoneessa on riittävästi säilytystilaa, korkea upotettua komero ja Ikean Bestå sarjan kaapisto.

Tässä muutama kuva työhuoneesta.

Alakerran työhuone on ns.tummin huone, jossa on varmaan eniten käytetty tummia värejä eli tumman harmaata ja mustaa tehosteena. Huone on etelän puolella, joten luonnonvaloa riittää kivasti. Nytkin paistaa kivasti auringonsäteet ikkunasta.Huoneeseen ei ole tehty pitkään aikaan mitään, aika pitkälti huone ollut tämän näköinen jo vuosia. Mitä muutaman koriste jutun tuonut lisämausteeksi huoneeseen mm:ssa nämä Anno sarjan talo koristeet ja kannellisen purkin. Tietysti uusi 2016 kalenteri seinällä, omalla blogin logolla varustettuna.


String pocket toimii  lähinnä matkamuistoille.Hemtexsin säilytys laatikot toimivat nitojalle,reijittäjälle, muistilapuille yms.
Tavoite, ettei kauheasti pöytä täyttyis tavaroista.

Metallinen purkki on milloin toiminut kuistissa sateenvarjo telineenä ja milloin on siinä ollut koriste oksia. Nyt olen laittanut siihen jämätapetit, jos sais näistä jotain kivaa askarteltua. Palli on välissä ollut pesuhuoneessa ns. istuimena, mutta kerty vettä aina sisälle. Nyt toimii villasukkien säilytyksenä.


Marimekon Moment muki ja verhot ovat samaa sarjaa.


Tumman harmaa helmiäistapetti tuo kivaa kontrastia valkoisiin huonekaluihin ja tekstiileihin.


Metallinen lehtikori toimii sisustuslehtien säilytyspaikkana, niitä onki kertynyt "muutama" :)

Artekin jakkara toimii lisäistuimena.Oli aikaisemmin keittiössä, mutta mulla oli tapana pitää sitä ns. porrasjakkarana ja tähän ei sais noussa seisomaan, koska kolme jalkaa. Kerran kävikin niin ,että lensin makeasti jakkaralla, joten jakkara sai lähte työhuoneeseen lisäistuimeksi.

Vitran Eamnesin tuoli toimii työtuolina ja siinä onki tosi hyvä istua.


Pyöreä harmaa matto on ollut monta vuotta käytössä ja ollut helppohoitoinen ja hintasa väärti. On tehetetty kokolattia matosta. Suosittelen. Helppo pitää puhtaana ja pysyy hyvin paikallaan. Oona neiti testannut, välillä on sellaisia voimistelu/jumppa esityksiä...joita äitikin on joutunut välillä testaamaan :)
Isompi Puppy koiraa seuraa tarkkaisevana touhujamme.

Täällä ollut jo sen verran aamuisin pakkasta, joten pittää alkaa vissiin jo kaiveleen nuo lämpöisemmät vaatteet esille. Joko siellä otettu talvitakit ja kengät esille?


Kivaa torstaita sinne ja oli kiva ko kävit lukasemassa, iso hymy täältä :)

4 kommenttia:

 1. Todella kivalta näyttää työhuone :) Kivaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Nyt olin tehokkaana ja on omat kesävaatteet laitettu haikein mielin pois. Talvi saa tulla! Ihanaa torstai iltaa sinne!!!

   Poista
 2. Tyylikäs työhuone ja upea tuo iso torni! Joo, talvi se taitaa tulla, tääläki kaiveltu toppatakit esiin!
  Mukavaa loppuviikkoa Päivi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari. Torni Pariisin tulijaisia. Kolme kertaa Eiffel tornissa käynyt ja koskaan en ole korkeimmalle tasaanteelle päässyt, aina ollut siellä joku remontti tai muu vastaava :(. Samoin sinne mukavaa vko loppua!!!

  VastaaPoista