tiistai 8. joulukuuta 2015

DIY Projekti,yöpöydät valmiit :)

Tiistai toivoa täynnä. Vihdoin ja viimein sain nämä tekeillään olleet yöpöydät valmiiksi. Rungot ovat olleet jo kesästä saakka varastossa jemmassa ja viime viikolla sain niihin kannet. Olen enemmän kuin tyytyväinen pöytiin. Rungot teetetin ja kansien kans vähän aikaa pähkäilin, että mitkä laitan. Meillä jäi remontista 60x60 lattialaattaa, josta tykkään tykkään tosi paljona...niin miksei sitten ota laattaa käyttöön. Värikin on vielä nappi.Laatta on kuivapuristelaattaa ja sen verran paksua, joten laatta tartti hyvän leikkurin, jotta reunasta sai sileän ja tasaisen. Runko on 50x50cm kokoa ja laatta taas sen 60x60cm, joten kahdesta reunasta jouduttiin laattaa leikkaamaan 10cm.
Kesällä kun hain rungot, niin en tarttenut maksaa näistä mitään. Mitta kuuleman heitti vähän toisesta reunasta. Sovittiin, että tehetän uudet jos ei kelpaa...ja kelpasihan ne ja hyvin vielä :)
Laatan väri sopii kuin nappi sängynpäädyn ja Woodnotesin laatikon kanssa.
Yöpöydille tuli hintaa n. 10 euroa/kappale ja kannen voi tarvittaessa vaihtaa johonkin muuhun materiaaliin.

Vanhat Ikean Malm sarjan yöpöydät meni hyötykäyttöön eli komeron sisälle ja siellä säilytän koruja yms. Toinen yöpöytä meni Ilmarille ja sinne laitoin kaikki sukat.Muistutus! Olethan käynyt osallistumassa arvontaan. Arvonta ohjeet löytyy postauksesta Osallistu Arvontaan, käyhän kurkistamassa. Hyvä palkinto luvassa :)

Kivaa tiistaita sinne!


8 kommenttia:

 1. Kauniit yöpöydät!
  Saako udella missä olet teettänyt rungot?

  VastaaPoista
 2. On kullä kerrassaan ihanan ilmavat ja modernint. Hienot👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Tarkoitus olikin, että ilmavat ja modernit eli onnistunut lopputulos :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina <3, mie tykkään kans kovasti ja väriki oli vielä nappi.

   Poista