tiistai 1. joulukuuta 2015

Havuja,käpyjä ja poronsarvia joulusisustukseen

Olipa kiva aamulla herätä, kun maa oli ihan valkea ja lunta olikin tullut reilusti :). Huomiseksi on luvattu pikkasen pakkasta, joten eikhän nämä lumet nyt vähän aikaa pysy maassa ja kohta saa alkaa viritteleen niitä huopikkaita jalkaan.

Tänään varastosta innostuin hakemaan lisää käpyjä ja otin samalla poronsarvet esille. Pentikin porot mulla on ollut laatikoissa ja ajatellut , että pidän niitä vain näin jouluna ja ehkä vahän joulun jälkeenki. Kiva vaihdella välillä kaapista näitä koristejuttuja,  saa  uutta pientä ilmettä aikaseksi.

Tässä kunnon kuva pläjäys. Innostuin näitä havuja ripotteleen vähän sinne tänne. Antavat kivasti väriä ja lämpöä sisustukseen.


Tähdet odottaa vielä ruokailutilan pöydällä asennusta. 

Poikkeuksellisesti adventtipuu :)

Ikean tarjoiluvaunun päälle laitoin isommat porot ja parit sarvet.

Viime vuoden tapaan laitoin yhden havun tähän Pentikin maljakkoon. Koristeena ystäväni tekemä tähti.

Olehan kuulolla, tulossa Itsenäisyyspäivän kunniaksi huippu arvonta.  Joten käyhän kirjautumassa blogini lukijaksi, näin osallistut kaikkiin arvontoihin automaattisesti. Jos kirjaudut kännykällä, niin muista avata internet versio ja oikeasta yläkulmasta paina kirjaudu sisään näppäintä.

Kivaa tiistaita sinne, mie lähen hakemaan nyt arvontaan palkintoa  :)

Halein


4 kommenttia:

 1. Voi, kun sielä on kaunista ja kivasti jouluista, nuo porot ja sarvet on hienoja ja mukavalta näyttää nuo havutkin, ittekki tuonu niitä sisälle.
  Kivaa, kun sinnekin tuli nyt lunta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Sari, kiva kun tuli lunta. Heti paljon valoisampaa. On sen verran kosteaa tuo lumi, sais hyvän lumiukon tehtyä pihalle :)
   Luonnosta saa kyllä kivoja koristeita, tykkään kovasti havuista ja kävyistä :).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :) Pidetään peukkuja, että saatte sinne lunta. Kyllä tuo lumi tekee ihmeitä mielellekin.

   Poista