keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Diy joulukalenteri

Yes, tänään sain vihdoin ja viimein tehtyä valmiiksi joulukalenterin. Oikeastaan kovin homma oli kiinnittäminen sähkökaapin oveen nämä  24 luukkua. No, kahdella päivällä olhaan myöhässä...no perempi myöhään kuin ei milloinkaan.Sähkökaapin ovi on aikaisemmin toiminut ns. muistitauluna ja nyt sai jouluisen ilmeen.Netistä tulostin valmiita numeroita ja leikkasin ne saksilla. Kirjakaupasta ostin valmiita pieniä kirjekuoria. Koristeeksi puuhelmiä, juuttinarulla ja koriste teipeillä lappuset kiinni. Paketti paperista leikkasin ns. kuusenmalliset jutut kortin etupuolelle.


Netistä löytyi useampikin numero. Meille valitsin nämä vasemman puoleiset numerot.
Jokaisesta kuusesta tuli erin kokoinen ja mallinen, kun summa mutikassa leikkasin. No, eihän ne oikeatkaan kuuset kaikki ole samanlaisia. Ekana mulla oli yx tähti 1 numeron kohdalla, mutta otin sen pois ja laitoin osaan vain puuhelmet.


Pitäiskö sittenki laittaa ylimmän numeron 24 kohdalle tuo tähti koriste.? ..tulis niin kuin kuuselle tähti.


Tarkoitus joka kirjeeseen tietysti laittaa jokin juttu. Tarkoitus johonki laittaa joku herkku, osaan tehtävä ja osaan jokin yllätys juttu, mitä tehdään yhdessä sinä päivänä. Laitan tässä blogiini aina välillä mita olen kekannut :)

Nyt suuntaan tytön luokan pikkujouluihin. Ekana kaupan kautta, on nimittäin nyyttäri meiningit :)

Heipat täältä :)


4 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuomonen kalenteri ja tyylikäskin, tuohan vois olla vaikka aina tuossa, tai teet sitten joskus jonku muun puun tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Vielä pitää sisältöä alkaa kehitteleen. Namuilla mennään muutama päivä...sitten vois kehitellä jotain tehtävää. Menisköhän siivous läpi :)

   Poista
 2. tulet päivi tekemään mulle ensvuonna kalenterin valmiiksi! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena :) Meni itelläkin niin tipalle tämä tekeminen. Pitää vissiin aloittaa jo juhannuksena :)

   Poista