perjantai 4. joulukuuta 2015

Matto testauksessa

Viikonloppu vastassa ja onpa kiva kun lumikin on pysynyt maassa. Nyt on vain kadut kauhean liukkaat eli saa olla tosi varovainen liikenteessä. Olen pari päivää tallustellut huopikkaissa ja eivät tietysti ole maailman parhaimmat kengät näin liukkailla keleillä.

Toissa päivänä hain Torniotar liikkeestä sovitteelle yläkerran aulaan maton. Mulla oli aikaisemmin kokeilussa pienempi mattoa ja omistaja Mervi aikoi tilata liikkeeseen isomman maton ja lupasi, että saan kokeilla sitä kotona ennen kuin teen ostopäätöksen.

Aikasemmin mulla oli yläkerran aulassa VM-Carpetin musta valko raitainen puuvillamatto, jonka nyt syksyllä myin pois. Halusin tilalle myös kevyen maton, jota helppo puistella ja kriteerinä oli, että matto saa olla vaaleampi kuin entinen.
Matto on Svaneforsin mallistosta ja väriltään puhtaan valkoinen, jossa harmaa kuvio. Kuviota on mielestäni sopivasti, ettei ala häiritseen ja uskon ,ettei tähän kyllästy nopeasti kun on hillitty kuvio. Värikkäillä tyynyillä yms. saan väriä huoneeseen.

Matto on 100% puuvillaa ja pesu 30 asteessa.
Maton alle vois laittaa liukkaudenesto maton, ettei mene helposti ryttyyn ja pysyy kuosissaan.Mitäs tykkäät matosta?

Viikonloppuna ajattelin siivota yläkerran ja tuoda sinnekkin vähän joulua.

Arvonta tulossa!!!
Olethan jo kirjautunut blogini lukijaksi, nimittäin su.6.12.2015 voit osallistua tulevaan arvontaan. 
Muista avata kännykästä internet versio ja blogini oikeasta ylänurkasta löytyy kirjaudu sivuun. Voit kirjautua google tai bloggger tilillä. Ei maksa kirjautuminen :)


 Mie lähen tästä kohta Prismaan talkoilu hommiin eli paketoimaan paketteja ja rahat menevät tytön TP-47 jalkapallo seuralle.


Hyvää perjantaita sinne kaikille!!!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen matto! Mukavaa perjantaita sinnekki ja muista tehä hienoja paketteja ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taitaa Tiina matto jäädä meille, on sen verran kiva :) Paketointi talkoot tälle illalle suoritettu. Maanantaina uudestaan. Oli mielenkiintoista laittaa potkuri joulupakettiin. Kivaa vko loppua sinne!

   Poista
 2. Hei! Mikähän tämän maton valmistaja mahtaa olla? Kiitos paljon vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kai. Matto on Svaneforsin valmistama. Tässä postauksessa se ei tule ilmi, taitaa olla myöhemmin julkaisussa maton valmistajakin mainittu :).

   Poista