perjantai 15. tammikuuta 2016

Keväinen ilme makuuhuoneeseen n.10 eurolla.

Flunssa kohta kokonaan selätetty ja Päivi on ollut välillään päivissään niin sekaisin, että hups taas on perjantai. No, mikäpä sen mukavampaa kuin viikonloppu ja koko poppoo on kotona.

Huomenna vietetään Oonan 12- vuotis synttäreitä ja innostuin tänään kun  siivoilin, niin laittaan pikkaisen keväisemmän ilmeen makuuhuoneeseen. Tilasin tässä HM verkkokaupasta muutaman tyynyn ja kynttilän, jotka eilen hain postista. Pitihän niitä päässä heti testaileen.

 Kuvat otin illalla, joten kuvaukset  illalla tuo kyllä omat haasteensa. No, näillä mennään :)






Kynttilä pöydällä on HM-valikoimasta ja maksoi n. alle 4 euroa. Luonnossa kynttilä näyttää vihreämmältä.


Ikean kortti ja tekstikortti ovatki vanhoja. Tapetinpalanen on Värisilmästä ja on Boråstapetin Jubileum mallistosta. Kivan kesäinen ja raikas.



Lidlistä ostin nenäpapereita, jotka olivat kivassa värikkäässä laatikossa...joten näitä kehtaa pitää esilläkin :).



Vihreät tyynynpäälliset ovat myös HM-valikoimasta ja maksoivat alle 3 euroa kipale ja oli vielä tosi hyvin ommeltu, kangaski oli tosi tukevaa eli tuolla hintaa ei kyllä kannata edes alkaa ompeleen. Hyvä jos vetoketjun saat tuolla hintaa. Pieni ripaus vihreää tuo kyllä kivan kevään tuntua.



Tänään olen myös muutaman Diy- idean toteuttanut, niistä kerron myöhemmin. Tuli muuten aika kivoja juttuja :).  Tänään ollut kunnon idea/tee itse meininkiä.


Viikonloppu täällä meneekin herkutellen...nimittäin kolmen suklaan kakku odottaa jääkaapissa ja huomenna pääsee  sen korkkaan, namsikis. Makeanhimo ei ole ainakaan kadonnut flunssassa :).



Halein




4 kommenttia:

  1. Kyllä vihreä väri sisustuksessa on niin raikas, yks minun lempivärejä ❤ Mie oottelen jännässä niitä diy-juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina. Joo mieki olen aina tykännyt vihreästä :) On niin kesäinen ja raikas väri. Diy jutut laitan tässä postaukseen myöhemmin...pidetään jännässä :)

      Poista
  2. Ihana makkari ja heti niin keväinen tuon vihreän ansiosta!
    Mitähän oletkaan keksiny...paljastathan pian!:)
    Hyvä, kun flunssa alkaa hellittää!:)
    Superia viikonloppua sinne! <3

    VastaaPoista
  3. Vihreä väri kyllä tuo heti kevään tuntua ja tulppaaneita tietty piti käydä ostamassa vko lopun kunniaksi. Nyt neidin synkkärit juhlittu ja nyt on 8 tyttöä meillä yö kylässä,saa nähdä kuinka pitkään kuuluu hihitystä :). Joo, laitan diy ideoista kuvia tässä. Samoin sinne kivaa vko loppua!!!

    VastaaPoista