perjantai 8. huhtikuuta 2016

Huikea projekti alkanut

(Pahoittelen kuvan laatua, otettu kännykällä nopsaa...en kehtaa kertoa syytä, hih).

Olen ihan fiiliksessä kuin sain kivan ja mielenkiintoisen työharjoittelu paikan :). Hihat on laitettu heilumaan... haettu kangaspaloja, tapettikirjoja liikkeistä, selattu nettiä ja pyydetty tarjouksia monesta paikkaa ja sisustussuunnitelmat on osaksi päässä ja paperilla.Sen voin sanoa, että tulee erilainen liikuntakeskus eli ei mikään tavanomainen.

Puitteethan ovat mahtavat. Liikuntakeskus Hyväfiilis tulee Tornion vanhan Lapin Kullan tiloihin ja neliöt on huikeat ja maisemat vielä huikeammat. Nimittäin isot ikkunat on Tornion joelle. Olen ihan täpinöissään :)!!!

 Näihin iloisiin tunnelmiin on kiva aloittaa viikonlopun vietto.

Kivaa viikonloppua sinne kaikille ja nautiskellaan!!!


6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava työharjoittelu paikka. Onnea.

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa harjottelupaikka!
  Ja hyvälle kuulostaa myös tuo tuleva liikuntakeskus, vau!

  Nautinnollista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kiva Sari kyllä taas suunnitella vähän isompaa projektia :).Liikuntakeskus kyllä saa mahtavat puitteet ja mitkä hienot maisemat on ikkunasta kun katsoo. Mullakin lyhyt matka liikkumaan.

   Poista
 3. Mahtavalla paikalla kuntosali! Ja tuo jos mikä on kyllä unelma työkohde sisustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka ei voi olla tuosta enää parempi. Kiva päässä kyllä suunnittelemaan. Olisin vain vähän aikaisemmin kerinnyt mukaan, osa valinnoista jo oli tehty. Näillä mennään ja osa vanhoista huonekaluista tietysti tulee saliin, ettei kaikkea laiteta uusiksi. Vanhoja ja uutta hyödyntäen :)

   Poista