maanantai 13. kesäkuuta 2016

Uudet työtilat


Nyt alkaa olemaan työtilat pientä fiilausta vaille valmiina. Muutama taulu on vielä laittaa seinälle ja jonkilainen verho pitää varmaan hommata. Tilaahan on ruhtinaallisesti 69m2 ja tarkoitus ei ole heti täyttää koko tilaa.
Tilaan on tarkoitus kerätä sisustusmateriaalit asiakkaiden nähtäville eli mitä materiaaleja huoneistoihin tulee ja asiakas saa nähdä ne sitten ihan livenä.
Olen tilannut  keittiön saarekkeen, joka tulee joka huoneistoon. Näin asiakas näkee kokreettisesti miltä valmis saarreke tulee näyttämään.

Huoneistoihin tulee ns. peruspaketti ja tarpeen mukaan asiakas voi vaihtaa saman hintaiseen tuotteeseen tai kallimpaan, maksamalla tietysti erotuksen. Minun rooli on pitää asukkaiden huonekortit ajantasalla ja olla mukana auttamassa valinnoissa.
Työtilaan valitsin materiaaliksi  mm:ssa luonnon materiaaleja korkkia ja juuttia. Väreiksi maanläheisiä värejä, jotka minusta luovat kivan kodikkaan ja harmonisen tunnelman. Tehosteena ripaus mustaa tuomassa kontrastia.
Pinnoille ei tehty mitään, koska seinissä oli vaalea hiekan sävy ja harmaa lattia.

Mahdollisimman isolla matolla sai lämpöä ja ryhtiä tilaan. Työpisteen laitoin keskelle huonetta, että tulee mahdollisimman paljon luonnonvaloa työpisteeseen ja jakaa sopivasti tilan. Huonejärjestys tulee muuttumaan, kun saan saarrekkeen.


En halunnut perinteistä mappikaappia ja minusta tämä lasivitriini toimii hyvin. Tilasta löytyy myös pienempi huone, johon laitoin tulostimen ja sinne voin kerätä  mm:ssa mapit yms.
Laatikkoihin laitoin kaikki ns. toimistotarvikkeet ja esitteet löytyvät hyllyn päältä.

Vasemmalle reunaan mietin pellavan väristä verhoa ja saan samalla patterinputket sopivasti piiloon. Kiinnitys tekniikkaa pitää vielä miettiä, nimittäin ei ole verhotankoa tai muutakaan kiinnitys juttua. Huone kaikuu hieman, joten tekstiileillä yms. saan vähän kaikua pienemmäksi.

Hehkulampun ripustin työpöydän vasemmalle raunalle. Lamppujahan ei ole koskaan liikaa :).Tänään sain tilauksesta näyteikkunaan huoneistoista isot kuvat, jotka on tarkoitus laittaa ikkunaan. Arkkitehdiltä tilasin seinille pohjakuvia kerrostalosta.

Minusta on tärkeätä, että työympäristö on viihtyisä ja jossa on mukava työskennellä.


Tänään kävi ensimmäiset asiakkaat ja eka asiakas toikin mansikkaleivokset, mikäpä sen mukavaampaa kuin juoda kunnon mansikkaleivos kahveet uudessa toimistossa.Toimisto löytyy osoitteesta Hallituskatu 3 L 4 95400 Tornio.
Tervetuloa !!!
6 kommenttia:

 1. Tyylikästä!
  Ihanaa. ko on oma työhuone :)
  Mukavaa arkea sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari <3. Poikkeahan kahveella, jos satun olemaan toimistolla :) Samoin sinne hyvää lomaa!!!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Mistä tuo musta hylly?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan kaikki on Ikeasta, paitsi tuolit. Löysin hyllyn Ikean löytönurkkauksesta :), mutta saa kyllä muutenkin sieltä. Mulla terassilla saman sarjan sohvapöytä lasikannella.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Janina. Poikkeahan moikkaan kun toimiston lähellä olet :)

   Poista