maanantai 8. elokuuta 2016

Hyväfiiliksen uudet tilat ja sisustussuunnittelu

Työharjoittelu  suoritettu , yes!!!


Neljä viimeistä päivää on huhkittu yhdessä Katja Putilan kanssa  Hyväfiiliksen uusissa tiloissa sisustuksen parissa ja fiilis on mahtava, kun työharjoittelun olen saanut kunnialla loppuun. Tässä pari kuvaa projektista, mutta laitan myöhemmin parempia kuvia tulemaan ja kerron myös projektista paremmin.

Tänään ja huomenna tiistaina vietetään uusissa tiloissa avajaisia, käyhän kurkkaan uudet hienot tilat. Jumppa kamppeet mukkaan ja testamaan ilmaisia jumppia, uutta punttisalia yms. Isompia avajaisia vietetään n. parin viikona päästä, joten sinne viimeistään kaikki mukaan :)
Taulut tehty tapetin jämistä, kivistä, kangaspalasta ja porotaulu on ainoa, joka on tilattu Deseniolta eli mahdollisimman paljon olemme tehneet itse.
"Muutama taulu tuli meillä tehtyä" Tässä siis vain murto-osa.Lasikansi ja rullat tulevat  vielä pöytään jossain vaiheessa. Näin helpottaa siivoamistakin. Kuva otettu odotusaulasta. Jokaisella salilla ja tilalla on myös oma hauska nimi...siitä myös myöhemmin.

Nyt takaisin koulunpenkille eli etäopiskeluun. Ollaanpas kuulolla!!! Halein6 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttääki hyvältä, taulut on kätsiä ja hauska tuo, solekko tehä taulu :)
  Tarmokasta opiskelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3. Kivaa palautetta olemme jo saaneet tuolta kentältä ja lämmittää sydäntä kun moni tykkää sisustuksesta. Koulutusta enää torstaihin saakka eli loppusuora häämöttää ja alkaa pitää miettiin, että mikä minusta tulee sitten ISONA :)

   Poista
 2. Hienot tilat olitte sisustaneet,heti aamusta piti lähteä koeajamaan uusi sali. Kyllä meidän nyt kelpaa treenata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Satu :). Joo mieki otan niskasta nyt kiinni ja alan käymään jumpilla ja jos raahatuis myös välillä salillekin.

   Poista
 3. Kyllä olit onnistunut sisustuksessa täydellisesti ! Ei ollut liian sisustettu, koko ajan tiesi olevansa kuntosalilla, ja valoisuus jatkui pukuhuoneessa vaikkei siellä ollut yhtään luonnonvaloa. Huippu hieno sali kaikinpuolin, adjektiiveja voisi tuhlata vaikka kuinka 😄🏋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura kivasta lämmittävästä kommentista <3 Ollaan kylä Katjan kanssa tyytyväisiä lopputulokseen ja mikä tärkeintä, että myös asiakkaatkin :) Pitää alkaa ittekki tässä pitkän tauon jälkeen treenaamaan.

   Poista