tiistai 9. elokuuta 2016

Makuuhuoneen tylsät seinät

Pikku hiljaa alkanut miettiin kodin sisustustakin eli jotain pitäis täälläkin tehdä, varsinkin meidän makkari kaipaa seinille jotain muutosta.


 Mulla edelleen valokuvat laatikoissa, joista piti tehdä kollaasi seinälle.  Kun noin vuosi sitten tapetit vaihdettiin...vai onko siitä jo pari vuotta? No, mulla oli silloin valokuvakollaasi seinässä ja piti laittaa takaisin. On vain jäänyt ja jäänyt.Kerran olinki niitä iskemässä seinään, mutta porakoneesta taisi olla akku tyhjä, joten se sitten jäi laittamatta.

Ennen kuin mulla oli kuvakollaasi, niin mulla oli pari Ikean taulukourua seinällä ja taidankin palata ns. "juurilleen".Laittaisin nyt vain enemmän eli menis varmaan n. 6 kappaletta  taulukourua seinälle. Valokuvia, erilaisia tauluja ja esineitä voisin niihin sommitella. Helppo vaihtaa myös aina ilmettä erilaisilla kehyksillä ja koristejutuilla.Kuvan otin pinterest tililtäni.

Suosikki bloggarini Smylizimoblogista oli tehnyt kivan asetelman kirjoille kirjastohuoneeseen, nyt vain seinän väri taitaa olla musta.

Tällaisia suunnitelmia tänään. Mitäs tykkäsit, oisko hyvä idea?

Loppuviikosta laitan tosiaan kuvia lisää Liikuntakeskus Hyväfiiliksen sisustussuunnitelmasta ja  kerron projektista lisää postauksessani .Pitää vain muutamam kuva käydä "räpsäsemessä " lisää.
Jotain kivaa on myös luvassa :)Ollaanpas kuulolla!


2 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita, nuo hyllyt on kyllä kätsiä, ko asetelmia voi helposti muutela:)
  Mukavaa tuulispäivää, täälä ainaki tuulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on kyllä siitä kätevät, että voi vaihtaa aina taulujen paikkaa ja taulujen kokoja. Saa nopsaa uutta ilmettä. Taidan tänään suunnistaa Ikeaan ja käydä ostaan hyllyt, olin jo myynyt vanhat hyllyt kirpparilla. Täällä kans eilen mahoton tuuli, puutarhatuolit oli pitkin poikin pihaa kun tulin kotia. Onneksi lepakkotulit olin laittanut paviljongin alle, olisivat lepakot lähteneet muuten lentoon :) Kivaa loppuviikkoa sinne!!!

   Poista