keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Brynettana

Kyllä tämä naisena oleminen on välillä tuskaa, välillä toivoo että  voi vitsi kun olisi mieheksi syntynyt.


Vanhin tyttöni Elisa piti ennen Austaraliaan lähtöä värjätä hiukseni ja aikaa siitä on kulunut jo kohta vuosi. Viikonloppuna sitten haettiin kaksi väripakettia Prismasta.
Valitsin värin kuparin ruskea ja Elisa sanoi, että siitä tulee tummempi kun oma väri on tumma. No, ei se auta kuin testata. Siitä onkin vierähtänyt jo tovi, kun olen värjännyt hiuksiani tai yleensä kampaajalla käynyt. Yleensä ole leikannut wc- pytyn päällä ite vähän latvoja lyhyemmiksi :), vaikka nyt kotona asustaa kampaaja.
Ennen leikkausta ja värjäystä.Vuosien saatossa hiukset ovat menneet entistä kiharallamme. Tulikohan tuo sanan nyt oikein kirjoitettua? Olipa vaikea...no aivan sama...ymmärätte varmaan mitä tarkoitan? Luonnonkiharat hiukset kun on, niin sitten ne menee helposti takkuun. Ennen värjäystä sanoin Elisalle, että leikkaa pikkaisen huonoja pois. Oli kuuleman niin epätasaisesti " joku" leikannut, että piti ottaa vähän enemmän latvoista pois.


JälkeenLatvoista varmaan lähti 10-15cm pois ja väri tuli paljon tummempi mitä oletin. Tuntui , ettei hiuksiakaan ole päässä enää, vaikka jäihän niitä vielä :).
Kyllä on kuulkaas totuttelu uusiin hiuksiin. Nyt tuntuu, että pitää joka päivä meikata...muuten pärstä näyttää kalman kalpealta eli lisää töitä tuli tästä tummasta väristä. Ei viitti pahemmin ilman meikkiä enää lähteä edes salille. On tämä naisen elämä sitten vaikeaa :)

Ehkä joskus näette blogissa kuvia brynettanakin, kun ite totun tähän ekana. Olen kyllä yrittänyt kovasti pessä hiuksia, että vähän vaalenisi...no, tämä oli vielä kestoväri eli turha toivo...sekin vielä.


Tällaisia mietteitä tänään ja tämä brynette lähtee paapimaan. Olen ollut koko päivän ihan naatti.

Öitä ja nutti natti sinne!!!


Zzzz4 kommenttia:

 1. Joo, ei naisena olo kyllä helppoa ole, hiushommat ja meikit sun muut, huh!
  Hyvännäköset hiukset tuli, mukavaa, ko on oma kampaaja kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Sari. Mulla on niin hankalat nämä hiukset, että pidänkin melkein aina kiinni ja en jaksa olla joka päivä niitä laittamassa. Meikittä voin kyllä olla pitemmänki ajan, mutta nyt tuntuu että pakko joka aamu sutassa yksien hiusten takia :) Meän kampaaja on niin kiireinen, ettei taho äidille koskaan ehtiä laittaan hiuksia :/

   Poista
 2. Minustakin tuli hyvän näköiset hiukset, mutta ymmärrän että itsellä menee aikaa ennen kuin tottuu erinlaisiin hiuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti näihin pikku hiljaa tottuu ja kohtahan sitä pipo päässä mennään joka paikkaan :) Kivaa viikonloppua sinne Aurinkokujalle!

   Poista