sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Selätetty kaos.

Mie en ymmärrä, miten mie olen ollut niin väsynyt? Muutaman päivän blogi tauko oli pakko ottaa ja jumppaan/salillekaan en ole jaksanut itteäni raahata.

Eilen oli kyllä pakko ottaa itteäni niskasta kiinni ihan väkisin ja laittaa Oonan huone kuntoon ja siivota aulasta kaikki kamppeet pois. Kun Oonan huoneesta lähti isot säilytyskomerot pois, niin johonkin oli pakko saada kamppeet laitettua mitkä eivät mahtuneet enää neidin huoneeseen. Suurin osa leluista annoin päiväkotiin lapsille ja osan olen myynyt kirppari sivuilla. Paljon meni tavaraa kellarin varastoon, joka pitää myös käydä taas läpi. Sielläkin paljon sellaista tavaraa, jota enää ei tule käytettyä.

Oonan huone ja aula saatu nyt järjestettyä eli vielä pitää pölyt pyhkässä ja lattiat pyyhkiä, niin alkaa yläkertakin näyttää taas normaalilta tilalta. Siinä olisi tämän päivän työt vielä ja jos tänään saisi illalla itteni raahattua sinne jumpalle tai salin puolelle. Liikunta on kyllä hyvää lääkettä, kun ollut vielä tässä pientä vitutustakin/masista.

Tässä muutama kuva räpsy neidin huoneesta.


Kehykset ovat vanhoja, ainoa uusi on isossa Desenionin kuvassa. Lainasin kuparin väristä kehystä olohuoneesta. Tarkoitus neidille maalata myös yx kehys kuparisella maalilla, kun sitä jäi sen verran purkkiin.Suurin osa vaatteista on tässä Malm lipaston laatikoissa 
Nurkkaan on tulossa Hay:n loopin tyyppinen vaatereki. En tilannutkaan, koska pienempi oli vain 40cm leveä ja taas isompi olisi ollut 130cm ja vienyt liikaa tilaa. Teetin samantyyppisen, mutta 60cm leveänä eli mahtuu vähän enemmän hengari vaatteita ja hintakin on pikkasen edullisempi. Viime viikolla kävin viemässä tekijällä maalit ja työ näytti hyvältä. Ens viikolla on varmaan jo valmis ja saadaan neidin vaatteet laitettua henkareihin.Huoneeseehan on tulossa tanko (uusille lukijoille tiedoksi :) ). Siksi huonekalut on sijoitettu seiniä pitkin. Tangon voi asettaa kahteen paikkaan eli seinän päistä on mitattu 2metrin matka keskelle kattoa ja kattorakenteisiin on laitettu kunnon tuet, että tangon voi virittää paikalleen.Kuvat otin heti aamulla herätessä, koska valoa tuli kivasti huoneeseen. Kivasti tulee varjoja seinään.
Mullahan on keittiössä verhokankaanan nämä Marimekon Onnellinen verhokangas, mikä kuvassa on sama pussilakanana. Miettinyt, että jos Oonan huoneen ikkunaan siirtäis keittiön verhot. Olis samaa sarjaa pussilakanoitten kanssa ja kohtahan sitä saa jouluvarhotkin virittää keittiöön. Muualle en yleensä jouluverhoja laitakkaan.
Lehtorinteen ilmoitustaulun laitan kosketinsoittimen yläpuolelle. Tähän voi samalla alapuolelle laittaa nuotit ja yläpuolen pitää ns. ilmoitustaulu osana.

Koulu/kampauspöydäksi tilasin Hobby Hallista tämän hyllykön ja siihen laitettiin neidin kanssa vain kaikki tarpeellinen. Lamput ovat vanhoja ja niitä pitää nyt olla vähän ympäri huonetta, koska tangon takia kattolamppua ei voi laittaa.
Onneksi kaos on selätetty :) ja Oona tyytyväinen uuteen remontoituun huoneeseen.  Mie lähen nyt pölykerroksia ohentamaan ja lattiat vielä pyyhkimään, vaikka sunnuntainahan pitäis piettää lepopäivä. Oikein rentouttavaa sunnuntaita teille kuitenkin!!!

7 kommenttia:

 1. Tiiäkkö? Mua väsyttää kans aivan järkyttävästi. Sit ku on vapaata niin uni loppuu kuuden hujakoilla. Terkut Ikeasta. Illalla tulthiin Liakhaan sukulaisille ja nyt aamusta oli pojan peli. Nyt nopea kierros täällä ja sit kohti kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saamme väsymyksen nopsaa selätettyä :) Olispa ollut kiva nähdä kun olit täälläpäin. Joskus toisti sitten :), kun ei ole niin kiirus.

   Poista
 2. Oikein kivalta näyttää huone!kyllä nyt alkaa joulun odotus, kun siirrytään marraskuuhun 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassuntassu :) Mieki tykkään kovasti huoneesta, tuli ihanan valoisa kun lähti tummat seinät veke. Tällä on jo kolme pellillistä tehty torttuja ja juotu litra glogiä. Jos se joulufiilis mulle tulee sitten vasta joulukuussa, kun en oo oikein joulu ihmisiä. Poikkeus kait?

   Poista
 3. Oikein kivalta näyttää huone!kyllä nyt alkaa joulun odotus, kun siirrytään marraskuuhun 😄

  VastaaPoista
 4. Tämä vuen aika vissiin väsyttää, ko on aina pimeä!?
  Sama homma tääläki :)
  Onneksi kohta saa laitella jouluvaloja ja torjua pimeää!

  Tulipa hyvännäkönen Oonan huoneesta, VAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä miten tuo valo vaikuttaa. Mulla ollut nyt monta rautaa tulessa ja remonttia ja kaikkea, etten yhtään ihmettele että väsymystä pukkaa. Osaksi kyllä tekee vielä tämä jatkuva pimeys. Tykkään kans neidin huoneesta ja pääasia, että Oona tyytyväinen. Ollut vain vaikeus saada entisiä kamppeita jonnekkin. On tätä tavaraa, eilen taas lahjoitin päiväkotiin pari kassillista leluja ja pelejä...onneksi menee hyvään tarkoitukseen ja varmasti löytyy käyttöä. Miek säästänyt vaikka mitä niille lapsen lapsille...eihän sitä tiedä tuleeko koskaan niitä ja toiseksi huoliiko ne nykyajan laspet vanhoja leluja enää :) ?

   Poista