sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Huippumallina

Viimeinen syysloma päivä käsillä ja huomenna takaisin kouluunpenkille. Saa nähdä miten sitä jaksaa taas ennen seiskaa herätä? Oonalla viikko vielä koulua ja sitten alkaa kielikoulusta syysloma. Pitää jotain kivaa tekemistä keksiä neidin syysloman ajaksi.

Reilu kuukausi sitten ystäväni Tiina kyseli, että voisinko ottaa heidän Niilo pojasta 1-vuotis kuvia, kun minulla on järkkäri. Sanoin, etten nyt mikään ammattikuvaaja ole, mutta voihaan kokeilla.


Mallihan oli ihan huippumalli. Haastetta toi sen, että miten saa 1-vuotiaan pysymään paikallaan ja vielä nauramaan/hymyilemään oikeassa paikassa :) Otin siis aika haasteen näin ekakertalaisena vastaan. Välillä kyllä hikeä pukkasi. Tehtiin kuvaukset eka kerralla meän kellarissa tiiliseinää vasten ja toisen kuvauksen ehotin, että mennään ulos ottamaan kuvia, kun on syksy ja kauniisti lehtiä on maassa. Tällaisia näistä tuli ja minusta aika kivoja näin ekakertailaiselta.Olen vähän harjoitellut kuvankäsittelyohjelmalla muokkaan kuvia ja tein kaikista kuvista mustavalkoisia. Osaan tein tällaisen vanhan tyylisen käsittelyn.HUIPPUMALLI NIILO 1V.
Väliajalla äidin sylissä on jo helppo nauraa :)


Kiitos Tiinalle ja Jarille, kun sain tällaisen huippumallin kanssa työskennellä :) ja eritoten Niilolle, pus pus <313 kommenttia:

 1. Paljon hyviä kuvia pikku miehestä. <3
  Oikein hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli haasteellista kuvata, kun ei millään meinannut pysyä paikallaan. Malli pikkasen liikkuvaa sorttia :) Samoin sinne Aurinkokujalle kivaa sunnuntaita

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mallu ja olen ihan tyytyväinen näin ekakertalaiselle :)

   Poista
 3. Ihana on malli, kuin myös kuvatkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli tahto olla vähän totisen kuvissa, kun tavallisesti on niin iloinen poika. Naurut irtosi kun oli äidin sylissä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja mikäs se on kuvata kun on tuollainen suloinen huippumalli :)

   Poista
 5. Ottamasi kuvat ovat upeita, mieletön tunnelma hehkuu kuvistasi.
  Itse sain juuri kyselyä kuvauskeikkaa varten mutta objektiivini aiheuttaa päänvaivaa kun sillä ei voi toteuttaa ihan kaikkea :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3 Pitäis paremmin tutustua kameran ominaisuuksiin ja myös lisä objektiivin käyttöön. Kamerajalan sentään sain viritettyä kuvaukseen, ettei käsi tärise :) Olis hyvä kun joku opettaisi ihan käsistä pitäen. Nyt eka kertaa käsittelin kuvat ja tuli kivat. Tähänkin pitää ajan kanssa tutustua, tässäkin paljon mahdollisuuksia.

   Poista