maanantai 17. lokakuuta 2016

Kahvipaketilla lamppuAskartelupäivää ei ole ollut tänään, ei ei...en ole kahvipaketista väsännyt lamppua :), vaikka moni on kyllä tehnyt suodatinpapereista hienoja lamppuja. Varmaan kahvipaketistakin joku keksii vielä tehdä hienon lampun.

No, asiaan. Ostin  siis kahvipaketilla lampun fb-sivulta. Lamppu päätyi vierasmakkariin. Otin siitä valkoisen muovisen kuvun vain pois ja tänään kävin Rustasta hakemassa siihen ison hehkun. Lamppu sopii hyvin kapeaan tilaan ja valaisee hyvin, jos sängyssä esim. luetaan kirjaa.
Otin pari kuvaa lampusta, mutta kun lamppu oli päällä niin oikein hyvää kuvaa siitä ei nyt saanut.Tässä vielä parempi kuva lampusta, kun on Liikuntakeskus Hyväfiiliksen tiloissa. Lamppu on sopivan yksinkertainen ja tuli minusta kiva kun otti kuvun pois, tuli tällainen modernempi versio.

Tänään on Oona huoneeseen löydetty peilit Ikeasta ja odotellaan  myös postista pakettia. Tilasin huoneseen uuden työ/kampauspöydän ja Deseniolta löydettiin kivat julisteet huoneeseen, yksimielisesti. Torstaiksi myös pitäisi ainakin toisen lepakkotuolin päällinen saada ompelijalta ja vaatereki on myös tilattu eli nyt alkaa olemaan sisustus jutut hankittu. Tärkein eli tanko vielä puuttuu. Pitää vielä seurata, että jos tangosta tulisi jotain tarjouksia. Rautaputki maksaa yli 400 euroa. On siis putkella hintaa :(.


Oikein mukavaa maanantaita sinne kaikille ja ollaanpas taas kuulolla, tällaista tänään.

<3
2 kommenttia: