tiistai 18. lokakuuta 2016

Keittiöön "uusi" ruokapöytä

Olin jo lähdössä kaupungille asioimaan, mutta täällä alkoi pitkästä aikaa satamaan vettä. Joten kartanolta äkkiä matot sisälle ja vähäksi aikaa kuivumaan. Täällä ei siis tietoakaan lumesta, vaikka jo ihan pohjoisemmassa on jo lunta tullutkin. Hyvä niin :).

Olen monta kertaa meinannut testata varastossa olevaa pyöreätä keittiönpöytää meidän keittiöön. Pöytä on ollut vanhimman tytön pienessä yksiössä ruokapöytänä. Pöytä on Iskun julkisen tilan pöytä ja tuntuu tosi tukevalta. Anoppilassa on pyöreä pöytä ja tykkään siitä, kun siihen mahtuu kivasti porukkaa pöydän ympärille ja kaikki näkee toisensa hyvin.

Otin muutaman kuvan, kun testailin pöytää keittiöön. 


Jalka pöydässä on matta hopea ja jos pöytä päätyy keittiöön, maalaisin sen kiitävän hopeaksi, niinkuin seiskan ja Vitran Dsr-tuolin jalatkin.Olen aina miettinyt, että pyöreä pöytä vie meidän keittiössä liikaa tilaa, mutta itseasiassa nyt tuli enemmän tilaa ympärille. Pöydän kansihan on tässä vain halkaisijaltaan 90 cm eli uuden kannen tehettäsin ainakin sen 110cm halkaisijaltaan ja se minusta tähän hyvin mahtuukin. Pöydän kansi voisi olla valkoinen ja reuna esim. puuviilua. 


Keittiöön jo monta vuotta ostettu ,kokolattiamatosta tehetetty pyöreä matto,on ollut nyt useamman vuoden työhuoneessa. Testailin sitä pyöreän pöydän alle ja sopii siihen paremmin kuin hyvin. Pyöreä matto antoi lisä neliöitä tilalle.


Lampun paikkaa joutuisi pikkasen muuttamaan keskemmälle.Keittiöön olen tilannut tässä uuden lampun, joka kyllä sopisi paremmin pyöreän pöydän ympärille muotonsa nähden. Lamppu jo tullut liikkeeseen. Pitäis vain Rovaniemen keikka tässä tehä joku kerta.
Pöytää voi vielä tuoda pikkasen eteenpäin, joten tulee vielä lisä tilaa ympärille. Jätin pöydän nyt esille ja kyselen vähän perheen mielipidettäkin asiassa. Vanhaa pöytää en ole ainakaan vielä laittamassa pois. Minusta pyöreän pöydän ympärillä tuolin muodot tulevat paremmin esille, kun ovat ns. ilmavassa tilassa.


Tällaiset testaukset on hyviä kun näkee, että onko passeli. Ite olen ainakin tyytyväinen lopputulokseen, kun vain uuden kannen sais edullisesti jostain ja sen lampun haettua :)

Miepä lähen sulattelemaan pullapussia, kohta tulee vieraita ja pitääpä niiltäkin kysyä mielipide pöydästä.
Kuulemisiin <3
6 kommenttia:

 1. Minusta ainakin näytti tosi kivalta ja matto kans. Tosin en ole teidän toista pöytää nähnyt, olen vasta muutaman kerran ollut blogissasi. Kiva blogi sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kans kovasti tästä. Mulla n. 20 vuotta vanha koivuinen puusepän tekemä suorakaiteen mallinen pöytä ja kansi on naarmuinen ja lusikalla hakattu. Muuten ok pöytä, tukeva. Vaihtelua haluttaa. Kiitos, kun tykkäät blogistani :)

   Poista
 2. Hyvin soppii pyöreä pöytä keittiöönne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sari. Joo meillä kaikki muutki tykkäsi. Pitää vain löytää jostain isompi kansi tai sitten tehettää jossain :)

   Poista
 3. Sopii tosi hyvin, kun muistelen sinun keittiötäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin sopii hyvin Rauha. Kivaa viikkoa sinne !

   Poista