keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulun aikaa & joulun taikaa

Joulu meni yhtä nopeasti kuin se tulikin.

Tänä jouluna ei tullut kauheasti edes joulua laitettua ja kuustakaan ei laitettu nyt sisälle ollenkaan, oli muuten eka kerta. Joulun aika oltiin poissa kotoa, joten näin toimi oikein hyvin. 

Viikon verran vaivannut kova kurkkukipu näyttää nyt siltä, että se on selätetty eli kunnon lepo ja hyvä ruoka on auttanut asiaa. Ainoa mitä olen kaivannut, niin  kunnon liikunta ja ulkoilma. Yritän vielä ainakin tämän illan olla sisällä, jos huomenna sitten pääsis ulkoilemaan. Säät ovat olleet kyllä mitä mahtavimmat ja maisemat on kuin postikortista. Puut lumi huurassa ja taivas kauniin vaaleanpunainen. Luntakin on tullut reippaasti ja pakkasta sopivasti -8 astetta.


Viimeiset tortut on tuhottu ja viimeistään uutena vuotena on piparitkin hävinneet. Ostin kaupasta sinihomejuustoa, joka onki suurta herkkua pipareiden kanssa. Joululahjaksi sain tämän ihanan Marimekon uutuuden Koppa tarjoiluastian. Tähän onkin tullut nyt laitettua pipareita, karkkeja yms. kun ollaan kahvisteltu olohuoneessa.Joululahjaksi sain myös tämän ihanan lämpöisen Balmuirin huivin, joka tulikin tarpeeseen. Päivittäin tulee käytettyä huivia ja uskon, että tästä onkin iloa pitkään.


Tytölle ostin joululahjaksi tämän Konmari kirjan eli toivossa on hyvä elää :)

Olen itse sitä nyt lukenut ja tavaroiden karsiminen kyllä alkaa lähiaikoina taas kovalla kädellä.


Joululahjaksi sain myös kastehelmen kaksi erin kokoista säilytyspurkkia ja yhteiseksi lahjaksi saatiin uusi Moccamaster kahvinkeitin. Lisäksi karkkia, ässäarpoja ja pari lahjakorttia. Olin yllättynyt näin monesta paketista.


Mitäs sieltä teidän paketeista löytyi??? Oltiinkos oltu kilttinä???Ihanaa loppuviikkoa kaikille. Ottakaahan rennosti, mie ainakin teen niin

.)


2 kommenttia:

 1. Ihana tuo huivi ja muutki lahjat!
  Äkkiä tuo joulu on ohi, kohta taas häätyy alkaa korjaamaan se pois :)
  Mukavaa torstaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi tuli kyllä tarpeeseen. Käytän päivittäin huivia ja alkaa olemaan jo sen verrran käytetty tuo vanha harmaa huivi :). Mie jo tänä aamuna otin joulun pois eli Aarikan ounaiset tontut lähti varastoon ja muut punaiset jutut. Tänään siivonut paremmin kun jouluksi en jaksanut, kun olin kipeaänä. Nyt otetaan uusi vuosi vastaan ei niin jouluisesti :). Samoin sinne mukavaa torstaita <3

   Poista