perjantai 30. joulukuuta 2016

Katsaus vuoteen 2016

Ajattelin katsahtaa vähän ajassa taaksepäin ja muistella vielä  vuotta 2016.

Vuoteen on paljon mahtunut asioita, tapahtumia ja reissuja. Helmikuussa aloitin opiskelut työni oheessa, jotka jatkuvat taas huhtikuussa 2017. Mies ollut koko vuoden virkavapaalla työstään ja ollut uuden työn myötä paljon poissa kotoa, joten kodin pitäminen kunnossa, remontointi, harrastuksiin kuskaaminen ja yms. on jäänyt vastuulle. Blogin kautta olen saanut kivoja yhteistyökumppaneita ja on pyydetty pitämään sisustusiltoja, joita en ole halunnut kieltää...vaikka välillä ollut aika  kieltämättä kortilla. Onneksi kivat lomareissut ovat vuodena aikana katkasseet tahtia ja saanut hengähtää :)

Kipeänäkin tässä on oltu joka perhe jäsen vuorollaan.Marokon reissulta kun saatiin elokuussa kampylobakteeri, niin tuntuu ettei sen jälkeen olla oltu oikein kukaan kunnossa. Aina joku tauti jollain. Nyt pari viikkoa ollut ettei ole voinut kuntoilla ollenkaan ja sehän se pattiin ottaa ja hermoja kiristää.

Sisustus rintamallakin on jotain vuoden aikana tapahtunut ja selailin kuvia koneelta, että mitä sitä on vuoden aikana tullut hankittua? Tämä kuva ei liity hankintoihin. Laitoin tämän ensimmäiseksi kuvaksi, koska pidän tästä näkymästä ja värimaailmasta tällä hetkellä.


Listasin tähän sellaiset merkittävät hankinnat vuodelta 2016.


Pääsiäisen aikoihin käytiin Huutokauppa Keisarin luona ja huusin sieltä tämän kauniin Timo Sarpanevan rengasvadin. Tässä on tullut pidetty kukkia, tuikkuja ja nyt viimeksi jouluna mulla oli kolme hyasinttia siinä.
Louis Poulsenin valaisimen ostin harmaana ja laitoin nyt aluksi sen työhuoneeseen. Tarkoitus jossain vaiheessa ostaa toinen ja laittaa makyhuoneen  yöpöydille valaisimiksi. Vanhoista yövalaisimista en ole luopumassa, vaan ne siirtyvät vain toiseen paikkaan.30-vuoden takainen harrastus nostettiin henkiin, sain pari taulua vuoden aikana maalattua. Kolmatta aloitin, mutta aikataulu ei vain antanut myötä. Parempia aikoja siis odotellen :)Paviljonki ja terassi sai uutta ilmettä betonipalleilla, lepakkotuoleilla ja uudella sisalmatolla.Lapakkotuoliin, tyynyyn ja rahiin sain vihdoin ja viimein aidot nahkaiset päälliset tekonahkojen tilalle. 


Form Living kynttelikön ostin -30% alennuksella. Olen tykästynyt kovasti vuoden aikana vaaleaan puuhun.


Isoin hankinta tai projekti oli tänä vuonna Oonan huonee remontti. Ajan puutteen vuoksi työmies kävi hoitamassa hommat. Ite olin lähinnä siivoojana ja myin eteenpäin vanhat huonekalut mitä ei enää tarvittu. Entinen musta valkoinen huone sai väistyä ja tilalle tuli vaaleampaa ja pehmeämpää linjaa.


Kallein investointi Oonan huoneen pojektin lisäksi oli uusi lamppu keittiöön. Oikeastaan kun myin Oonan huoneesta paljon huonekaluja ym. tavaraa niin sain niillä jo lampun ostettua :). Uusi pyöreä pöytä keittiöön on myös tämän vuoden hankintoja. Pöydän jalka on vanha, mutta kansi isompi ja uusi.Lamppu on edelleen laatikossa. Tänään sain sentään ostettu jatkokiskon lampulle, että saadaan lamppu oikeaan paikkaan. Tänään Ilmari kuumeessa, joten lamppu jää ensi vuoden puolelle asennettavaksi.


Vuonna -2017 ei uusia  isoja sisustushankintoja ole tulossa. Uuden sohvan kyllä haluttais ostaa, mutta nyt ei mahdollista ostaa sellaista minkä haluan..joten jätän sen tulevaisuuteen. Vuosi 2017 tulee olemaan uusia reissuja, pientä pihan fiksausta ja keskeneräisten asioiden tekeminen loppuun sisällä ja ulkona. Onhan siinäkin jo tavoitetta vuodelle 2017, eikös niin ?

Vatsa kurnii jos sen verran eli murkiinaa alleen. Se on heipat täältä ja oikein ihanaa perjantaita kaikille <3


4 kommenttia: