lauantai 17. joulukuuta 2016

Kolme ilmettä jouluun 1/3

Suvi Valkoisessa harmaajassa oli tehnyt blogi postauksen kolme ilmettä jouluun ja laitoinkin Suville kommenttiin, että taidan kaapata idean itselleni myös. Käyhän kurkaan Valkoisen Harmajan blogista Suvin kolme ilmettä jouluun. Suvi on taitava sisustamaan kotinsa pienillä jutuilla ja tykkään kovasti Suvin mausta sisustaa. Sopivan kodikas, maanläheinen ja jossa näkyy elämä ja kerroksellisuus. I LIKE <3

Minun kolme ilmettä jouluun...


Ekana oli ajatus, että teen ns. stailauksen olohuoneeseen ja kattaan ruokailutilan, mutta päätinkin vuorostaan tehdä meidän uuden keittiön pöydän ympärille nämä kolme ilmettä jouluun. Ensiksi olohuoneen oli television katsojat vallanneet, joten olisin saanut aika lähöt sieltä ja sitten taas ruokailutila on jo niin nähty :) Minusta on ite mukava katsella blogeja, jossa kuvia on myös muistakin huoneista kuin olohuoneesta ja ruokailutilasta. Vaihtelu virkistää.



Joulu punaisella 


Kaikki kolme ilmettä jouluun toteutan jo olemassa olevilla tuotteilla, punaiset kynttilät ovat ainoat, jotka olen saanut blogin yhteistyön myötä Maria Drogilan kynttiläpajasta. Uusi lamppu on edelleen paketissa, jos nyt viikolla sais sen laitettua kattoon?










Punainen viltti on kirpparilöytö ja pöydällä oleva pöytäliina on saatu lahjaksi. Pöydän kattasin kirkkailla kastehelmen lautasilla ja Iittalan glögilaseilla. Punaisia astioita kaapista kun ei löydy yhtään. By lassenin kulho sai punaisen pallokynttilän ja Kubus kynttelikkö hauskat punaiset kierre kynttilät. Aarikan tontut koriteena pöydällä ja  huopaiset kupinalustat on tehty itse vanhasta pöytä tapletista. Kastehelmipurkissa on äidin tekemät piparit. Tee/glögikannu on Iittalan tuotantoa ja korkkinen alusta on Aarikan.


Marian Drockilan kynttiläpaja on muuten avoinna Rajalla Kauppakeskuksessa tammikuun puoleen väliin. 

Lopuksi kuva 2014, kun stailasin punaisella olohuoneemme. Stailaus on tehty omilla tuotteilla ja on aika runsas :)


Millä tyylillä haluasit nähdä seuraavan stailauksen?




6 kommenttia:

  1. Lähestyin sinua kahdellakin sähköpostilla aiheeseen liittyen ��

    VastaaPoista
  2. Ihania punaisia juttuja ja tuo pöytäliina on kyllä mielettömän magee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni. Kunnon punainen kattaus :) Pöytäliinan kerran sain töissä lahjaksi tapetin toimittajalta.

      Poista