sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Hyväfiilikseen kuukauden sali/jumppakortti
Tänään on hyvää fiilistä haettu heti aamusta eli 10 minuutin aamujumpalla ja sen päälle käytiin kaverin kanssa reilun tunnin kävelylenkki.

Sitten tulikin kauhea nälkä ja hainkin Ruotsin puolelta pari pizzaa ja perkule tilasin vahingossa kebab pizzan, vaikka piti olla huset kebab pizza. Tässä huset kebab pizzassa on paljon salaattia päällä ja ihana kastike. No, sitten syötiinki eri kastikkeella ilman salaattia ja lisänä oli vielä sieniä. Muut eivät kauheasti innostuneet tästä, joten vein sitten melkein koko pizzan yksikseen ja taitaapa olla huomiseksikin vielä.

Pari tuntia oleilua ja sitten kävin vielä HF-salilla body pump tunnilla. Sen jälkeen taas pizzaa ja päälle jäätelöä sekä loput viikonlopun karkit nassuun.

Viikonloppu meniki aika pitkälti näin, että kuntoilua ja herkuttelua.


Tänään oli sitten aika arvonnan ja tuottaa hyvää oloa/mieltä yhdelle teistä lukijalle ja onni osui tällä kertaa nimimerkillä Auringonkukansiemen.

Auringonkukansiemen oli laittanut näin kommenttiin:Kaikenlainen urheilu ja vitamiinit ja aminohapot💪
Olen käynyt ja hyvät tilat ovat 😊

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle. Laitatko Auringonkukansiemen s-postiini yhteystietosi, niin tiedän mihin osoitteeseen Liikuntakeskus Hyväfiiliksen kuukauden sali/jumppakortti toimitetaan.

Hyviä treenejä Auringonkukansiemenelle ja pääset huippu tiloihin treenailemaan :) Kiitos vielä HF-tytöille yhteistyöstä :)

Oikein energistä viikkoa kaikille!!!


Pstt...lähden keskiviikkona kokeilemaan sellaista, mitä en ole varmaan melkein 20-vuoteen tehnyt, arvaatko?


5 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle :)
  Lähtisitkö ladulle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou, Sari...vaikka sinnekkin tekis mieli...ehkä sitten kun tuo iso keltainen möllykkä alkaa kunnolla paistaan, niin voiski suunnistaa ladulle.

   Poista
 2. Aurongonkukansiemen laitatko minulle s-postiin yhteystietosi, kun en löytänyt tietojasi mistään. Laitan arvonnan uudestaan pystyyn, jos en voittajaa tavoita 31.1.2017 mennessä.

  VastaaPoista