sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Wellness By Oriflame voittajat


Tammikuun ja vuoden 2017 ensimmäinen arvonta on suoritettu! 

Arvontojahan oli kaksi ja kummassakin oli palkintona Oriflamen kaksi Natural Balance Shakea, vanilja ja mansikan makuinen. Tietysti kumpaankin vielä sekoitus astiat päälle ja kummallekkin voittajalle Welness Life + käsikirjat mukaan. Palkinnon arvo on n. 45-50 euroa/kappale.

Voittajat ovat:

Petra Väätäjä saa mansikan makuisen ja nimimerkillä Minzu saa vanilja makuisen shaken. Onnea kovasti voittajille!!!

Jos haluatte tilata Oriflamen tuotteita, niin laitahan viestiä minulle s-postiini :) 

HOX HOX!!!

Uusi arvontahan on menossa blogissani  eli Liikuntakeskus Hyväfiiliksen  voit voittaa 1 kk sali/ryhmäliikunta kortin. Käyhän osallistumassa tästä ---->KLIK  Arvonta-aika 22.1.2017 klo.18.00 asti eli käyhän kipin kapin osallistumassa.


Tänään on käyty Liikuntakeskus Hyväfiiliksessä testaamassa lavisjumppaa ja olipa kiva jumpata/tanssia kunnon Irivin tahtiin ja uudetkin jumppa/sali kengät tuntuivat kivoilta jalalla. Tuli muuten hiki ihan huomaamatta :) Lavis jumppia on 4 krt/viikossa ja varmaan tulee tässäkin käytyä aina silloin tällöin. Tykkään käydä erilaisilla tunneilla, tuo kivaa vaihtelua.

 Pari Oriflamen Wellness energia patukkaa on aina laukussa mukana, jos sattuu energiat laskemaan.  Lisää näistä patukoista myöhemmin :)

Onko sinulle Oriflamen tuotteet tuttuja?Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!!!

Energistä tulevaa viikkoa kaikille!

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti