perjantai 24. helmikuuta 2017

Makuuhuoneeseen uusi päiväpeitto edullisesti

Täällä pari päivää tullut lunta ja valon määrä on päivällä monin kertaistunut eli hyvä aika ottaa myös kuvia sisältä.

Tänään vaihdoin makkariin takaisin valkoiset pellavaiset petivaatteet ja samalla otin Finlaysonin -60% alesta ostetut tyynynpäälliset esille ja hups, enpäs ollut kokoa tarkistanut...no mites kävikään?




Mulla on pitkään ollut pellavanväriset isot tyynyt nojaamassa sängynpäätyyn. Tyynyt ovat kokoa 70x80cm. No, mie nämä Finlaysonin päälliset laitoin sitten näihin vanhoihin tyynyjen päälle. Näissä uusissa päällisessä oli kiva reuna, tuli vähän niinkuin hotelli fiilis :) ja kangas on puuvillasatiinia ja väriltään harmaan ruskea.








Hävettää ihan tunnustaa, meillä makuuhuoneessa on ollut minun ompelema päiväpeitto varmaan jo 15 vuotta ja en ole sitä kertaakaan pessyt vain tuuletellut. Viikonloppuna ajattelin peiton pesassa. Saa nähdä miten käy, koska päällykangasta en pessyt ennen ompelua ja alla kevyt tikkivuori.


Ruokailutilasta lähti tänään pöytäliina pois pöydästä  ja tämän pellavaliinan nakkasin nyt päiväpeitoksi. Nyt paljon nähnyt, että on pellavakangas/pöytäliina heitetty vain päähän ja tämä tuo kivaa rentoa fiilistä. Pitkiin aikoihin en ole petannut kokonaan sänkyä, koska minusta kauniit petivaatteet saa näkyä ja päiväpeitto saa olla vain rennosti päässä. Haaveessa joskus ostaa iso tuplapeitto, niin saa vielä kauniimmin sängynki petattua.



Kesä mennään nyt vaalealla linjalla, mutta talveksi tarkoitus laittaa vähän väriä seiniin. Tilasinki jo valmiiksi Värisilmästä A4-kokoisia värilastuja ja vähän tehnyt jo kuvakollaasia tulevasta makuuhuoneesta. Eikös se ole niin, että puoliksi suunniteltu on puoliksi tehty.

Se on muuten jännä juttu. Kesällä haluaa vaaleutta ja raikkautta. Talvella tummaa, vaikka pitäis olla toisinpäin :)

Ollaanpas taas kuulolla ja kiva kun jaksat käydä kurkistamassa blogiani, että mitä se Päivi on taas keksinyt .)


Eikö oikein mukavaa viikonloppua kaikille

<3








8 kommenttia:

  1. Kaunis makkari sielä ja niin kutsuva sänky, sieviä nuo petivaatteet. Meiläki muuten ollu kyllä monta vuotta jo tuo sama peite tuola, voisin kans panna sen vaihtoon...

    Lepposaa viikonloppu teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Mie tuossa muistelin, että taitaa päiväpeitto olla lähemmäs 20 vuotta vanha kun olen sen ommellut. Neutraali väri, niin mennyt pitkään :) Samoin sinne ihanaa viikonloppua. Pitää raahatua tuonne salille, kun selkää vähän taas juilii :(

      Poista
  2. Ihanan rento petaus. Hyvä idea laittaa pöytäliina sängylle. Ehkä minäkin voin joskus tuon toteuttaa, mutta tällä hetkellä ei mahdollista kissan karvojen vuoksi. Täytyy olla koko sängyn peittävä päiväpeite, ja luhdan pilvi ollut hyvä ostos. Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mie tykkään tällaisesta rennosta petauksesta :) Joo, ymmärrän jos on lemmeikkejä niin melkeinpä pakko se peitto ollakkin.Luhdall onki kivoja peittoja. Kiitos samoin sinne Piitu hyvää viikonloppua!

      Poista
  3. Ihana makkari teillä. Itsehaaveilen pellavaisista petivaatteista mutta ne vain tahtoo olla aika arvokkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni <3 Nyt huomasin Ikeassa kun kväin syömässä, että oli tullut tuplapeittoon kivoja pellavaisia petivaatteita ja ei ollut minusta pahan hintaisiakaan. Meille pitäis ekana se tuplapeitto vaan ostaa :) Kivaa vko loppua sinne <3

      Poista
  4. Ihanat sävyt teidän periaatteessa. Minä kans olen miettinyt pellava liimaa sängyn päälle, mutta vielä en oo laittanut. Nyt tuli tilattua HM:LTA uusi päiväpeitto. Hyvää yötä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jaana <3 HM:ltä löytyy kans kaikkea kivaa, varmaan kivan päiväpeiton olet löytänyt. Mie olen arka tilamaan noita tekstiilejä, kun monesti pettymys on suuri kun väri ei vastaa tuotteen kuvausta. Pitää melkein nähdä kaikki livenä. Ärsyttää aina lähettää takaisin paketteja. Nyt lähti aamiaiskipot takaisin, kun piti olla harmaat niin olivatkin vihreät. Nyt laitoinkin uudet kipot tilaukseen Ruukuntekijältä, saa sellaiset kuin haluaa :)

      Poista