maanantai 6. maaliskuuta 2017

Sängynpäädyn muutos

Vierasmakkarissa meillä on teetätetty sängynpääty ja minua on pitkään häirinnyt, että siitä tulikin turhan korkea. Sänky on leveydeltään 160cm ja päädyn korkeus oli 115cm. Yhdessä välissä jo mietin, että ostanko paksumman petarin sänkyyn ja näin ollen pääty ei näyttäisi liian korkealta.

Viime viikolla kotona tapahtui pieniä juttuja sisustusrintamalla eli tekemättömiä töitä saatiin plakkariin. Yksi oli tämä sängynpääty, joka lyhennettiin ihan paikan päällä huoneessa.

Tässä pari kuvaa ennen ja jäkeen. Minusta pääty on nyt parempi. 


Ennen


Jälkeen


Taulu on vain nyt turhan korkealla ja kerran tippui maahanki, jolloin kulmat meni rikki. Pitää tässä myöhemmin kehitellä jotain seinälle. Sängynpääty on nyt korkeudeltaan 95cm eli 20cm lähti pois.

Vastapäätä sänkyä on maailmankartta, josta olen joskus kirjoitellutkin. Kehykset on saata aikaa paikalleen ja siinä se sitten seinällä "nököttää". Meillä jokaisella perheenjäsenellä on oma nuppineulan väri, karttaan saamme merkata missä maassa jokainen on käynyt. Itsellä on väri valkoinen ja nyt on 30 maassa tullut käytyä ja huomenna lähdetään hakemaan uusi maa, joten blogi jää pienelle tauolle vähäksi aikaa.Eikö heikun keikun, mie lähen ostaan nyt Gripp pusseja, että saa nesteet pakattua ja illalla pitää laukkukin vielä pakata.2 kommenttia:

 1. Molempi parempi, tykkään kyllä tuosta korkemmastakin mutta ymmärrän kyllä että jos se itseä häiritsee niin silloin se häiritsee.
  Ihanaa lomaa teille, nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3 Matka meni hyvin ja eilen illalla kotiuduttu. Varmaan blogiin tulee pientä päivitys matkasta :) Kivaa viikonloppua sinne!!!

   Poista