keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Hirrrrveeeen vaikeeta...

Tämä on kerta kaikkiaan ihan hirrrrveeeen vaikeeta.


Jos välillä on sisustaminen, niin kyllä se on nämä vaatteetki. Iiik, ikuinen ongelma.

Juhlat tulossa ja ei mitään päälle pantavaa, jos ei mene taas noilla ikuisen vanhoilla koltuilla. Yhdet lakkiaiset ajattelin tässä ihan naapurissa käydä ja haluttais jo jotakin uutta laittaa päälle. Ensiksi tulee vastaan aikataulu ja raha.
Mitään kallista nyt ei ole rääpyä ostaa eli edullisesti pitäis taas mennä.

Olis ihana kerranki mennä juhliin jollain pitkällä mekolla, varsinkin kelit mitä sattuu aina sillä hetkellä olemaan, tuleeko vettä vai lunta?

Tähän keräsin muutaman suosikin.


Marimekon linjaviitta on minusta yksinkertaisen kaunis ja kiva leikkaus. Kuitenkin ajaton ja kaunis malli.Marimekon kiva ylä-osa ja sopii hyvin mustien housujen kanssa. Huom! Lahkeiden pituus, nyt IN. Tyylikäs yksinkertainen kokonaisuus ja etenkin puseron väri on minusta kiva.H&M kaunis kellomainen hame voisi olla myös tyylikäs ja kohtuu hintainen.
Koruilla saa juhlantuntua, muuten yksinkertaiseen asuun.

Kotelomekko toimii kyllä aina ja muutama löytyy kaapistakin.Painitaanko siellä samojen ongelmien kanssa? Ite tykkään aika yksinkertaisesta asusta, koruilla yms.saa sitä juhlan tuntua asuun.


Jos saisin päättää, että minkä näistä valitsisin päälle juhliin. Kyllä se on tuo Marimekon Linjaviitta.

Huomenna tai viimeistään perjantaina pitää lähteä käymään kauppakierros ja käydä katsastamassa kaupungin valikoimaa, jos löytyis jotain uutta päälle pantavaa. Ei yhtään viime tipalle jäänyt taaskaan tämä homma  : ) Katotaan jos löysin jotain uutta, niin lupaan laittaa kuvan tulemaan.


Heipat sinne, mie suunnistan kylästelemään ja tänään saan nuorimmaisen tytön luokkaretkeltä kotia, onki ollut jo vähän ikävä.10 kommenttia:

 1. Meillä on kahdet juhlat, heinäkuussa kahdet muut juhlat.
  Mulla on kotelomekon tyyppisiä mekkoja, vaihdan vain yläosaa, se on varma valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotelomekot toimii kyllä aina ja voi tosiaan yläosalla saada vaihtelua ja koruilla. Teilläkin siellä monet juhlat. Toissa vuonna tuli kahdeksannessa lakkiaisissa ja yksissä valmistujaisissa käytyä eli vaati jo turnaus kestävyyttä :)

   Poista
 2. Se mitä laittaa juhliin päälle on aina mullaki ongelmana, huh!
  Onneksi nyt ei tiossa yksiäkään juhlia :)
  Marimekon mekko eka kuvassa on kyllä hieno!
  Toivottavasti löyät jotain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikuinen naisten ongelma ja harvoin kun on juhlia, niin ei tule sitten kyllä ostettuakaan uutta ja aina kauhealla paniikilla ettii kaupasta. Toivottavasti jotain uutta löytyis tai sitten mennään vanhoilla koltuilla. Onneksi ei ole kahdet juhlat nyt, hokasin tossa että yksissä lakkiaisissahan piti vielä käydä :)

   Poista
 3. Vaikeet on..noitten juhlamekkojen kans..ne kun viel tahtoo pienentyy kaapissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua...sekin vielä. Mie en ole edes kokeillut meneekö vanhat mekot edes päälle, kun painoa tullut lisää viime kesältä. Pitää varmuudella kokeilla, jos ei löydä uusia. Tai sitten pesussa aina kutistuu, heh .)

   Poista
 4. Painitaan mutta liiankin varhain kun pojan juhlat on vuoden päästä :D
  NO jos noista valitsisin niin ehdottomasti tuo H&M hame, se on niin upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään koluttu useampi kauppa ja tuntuu, että on vain kauheasti tavallisia trikoovaatteita joka paikka täynnä. Yhden Marimekon mekon löysin, mutta 200 euron hinta jätti sen kauppaan eli varmaan mennään taas noilla perkule vanhoilla koltuilla. Olis pitänyt tehettää joku kiva mekko.

   Poista
 5. Lohduttavaa kuulla, että muillakin samoja ongelmia. Miten se voikin olla niin vaikeaa?? Nyt vielä ongelmana äkyttömän kylmä ilma, ei edes tarkene millään kesähepenillä.. 😫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sanoppa muuta ja vielä niin hemmetin kylmäkin. Mie en ole kaivannut vielä edes kesävaatteita esille, tavallisesti sen tehnyt ennen vappua. Pitkät housut varmaan ainoat mitä kannattaa laittaa ko kylmää luvattu lauantaillekkin. Olis mies, pääsis paljon helommalla :)

   Poista