sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Ykistyiskohtia lastenhuoneessaEilen siivosin neidin huoneen paremmin, kun Oona oli pelaamassa jalista Oulussa. Samalla otin kuvia huoneen yksityiskohdista.
Nyt on blogissa ollut keskustelua, että antaako vanhemmat lasten sisustaa oman huoneensa?

Meillä aika pitkälti on neiti saanut sisustaa huoneensa. Viimeksi kun tehtiin remontti huoneeseen, niin neiti halusi kaikki seinät ihan valkoisiksi. Oli puhetta silloin, että aika pitkälti mennään vanhoilla huonekaluilla ja tekstiileillä, ettei rahaa ole nyt laittaa koko huonetta ihan uusiksi. Muutaman uuden taulun lupasin Deseniolta huoneeseen tilata ja neiti sai valita Ikeasta itelle muutaman viherkasvin.
Huonekalut on sijoitettu kiertämään huonetta, koska tanko keskellä lattiaa.Teetätetty vaatereki toimii ns. paremmille vaatteille.Huone on minusta kivan valoisa ja raikas. Eikä kaipaa nyt kesäksikään edes verhoja. Oona  tehnyt pienen lukunurkkauksen huoneeseen.

Muuten neidin huone ruukaa olla siisti, paitsi vaatekasat lattialla ja tämä työpöytä saa välissä verenpaineen nousemaan ja laskemaan useamman kerran kymmeneen.Onneksi pöytä ei ole isompi, muuten siihen tahtois kertyä vaikka ja mitä. Läksyjä pöydällä ei tehdä ja siksi valittiin uudeksi työpöydäksi Hobby Hallin  siro hyllykkö. Sopivasti tilaa tehdä askareita. Meillä se on ollut ihme mömmöjen tekoa ja välillä huone on tuoksunut kunnon ilmaraikastimien sekameteli sopalta, ettei päivän tuuletus ole riittänyt.

Laitan lopuksi linkin, joka on ollut luetuimpia postauksiani eli otsikolla Opiskelijan huone pienellä budjetilla...muutama vinkki, miten saat uutta ilmettä huoneeseen edullisesti tai vaikka pienen yksiön sisustamiseen.

KLIK tästä!Saako teillä lapsi vaikuttaa sisustukseen?


4 kommenttia:

 1. Oonan huone oli todella kaunis ja tyylikäs varsinkin <3
  Terkkusi sinne kaikille, soitellaanko joku päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni ja väritkin äidin mieleen :)
   Ollaanpas vaikka huomenna kuulolla ja öitä sinne <3

   Poista
 2. Huone on todella kiva! Ja siisti! Mainiot nuo palapelimatot.
  Kivan näköinen kokonaisuus, me himoitsemme neidin lepakkotuolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla :) Nämä palapeli matot ovat kyllä kivat ja olleet meillä monessa tilassa. Nämä on leikattu Las Vegas käytävämatosta, joka ei rispaannu. Mie ostin kirpputori sivulta tämän vanhan lepakkotuolin rungon ja vein maalattavaksi ja päällinen pn parkkinahkaa, jonka on ompelija ja osaksi ompelija opiskelijat ommelleet. Toinen on vielä koululla ja tarkoitus laittaa aulaan nojatuoliksi, siinä runko on pikkasen isompi.

   Poista