maanantai 15. toukokuuta 2017

Säästäväisyyden huippuko?Nauratti viime viikolla kun touhuilin kotona, että meneekö tämä jo minun säästäväisyys jo yli tässä kohtaa :) 

Tykkään kovasti leikkokukista ja aina yritän viimeiseen asti säilyttää kimpusta ne parhaat palat, kun karsin huonoja pois. Mulla on ollut varmaan jo kohta pari kuukautta yhteistyön merkeistä saatu kimppu, josta olen välillä karsinnut huonoja pois. Viime viikolla kun siivoilin, niin en vieläkään raskinnut vihreitä oksia heittää roskiin ja enkä myöskään tätä valkoista kukkaa, jonka laitoin tähän kirkkaaseen astiaan. Valkoisesta kukasta nypin vain ala-osasta kaikki ruskeat osat pois ja vihreästä oksasta otin kaikki lehdet pois, jotka lähti puistamalla irti eli roskiin en raskinnut näitä vieläkään heittää.


Meillä näköjään asustaa muitakin sisustajia. Pakko oli ottaa eilen kuva, kun jääkiekkoa katoin sohvalta, oli niin huvittava näky :)
Äitienpäivänä sain tämän valkoisen hortensian, josta onki iloa pitkään...kunhan vain muistaa kastella. Yleensä mulla hortensia saattaa kestää sinne  lähemmäs jouluun ja joulun aikana kun ostan joulukukan tai olen saanut lahjaksi, otan hortensiasta oksia pienempiin maljakoihin ja näin kukasta on pitkään iloa.
Tänään ulkona pari kukkapenkkiä jo putsailin roskista ja terassille paistoi  niin kivasti aurinko, että haluttais alkaa jo terassi pesemään ja laittaamaan paviljongin katto paikoilleen ja kalusteet kantaa sinne. Jos viikonloppuna sitten. Nythän on luvattu hienoja kelejä, jopa  +20 astetta :) Mulle passaa oikein hyvin.

Onko siellä muita, jotka säästää kukkakimppua viimeiseen asti?Nyt pitää suunnisttaa Oonan kanssa Hyväfiiliksen tankosaliin ja lähteä katsomaan vähäksi aikaa neidin harjoituksia. Sm-kilpailun ohjelmaa pitää pikkasen muuttaa. Ite kävinki jo aamusta salilla ja olipa takkusta, mulla ei tuo kroppa ihan aamusta oikein herää.HOX,HOX!!!

Nimimerkki Mantalisti, viime kerran arvonnan voittaja ei ole vielä ilmoittanut yhteistietojaan sähköpostiini eli jos viikon sisällä en saa Balmain tuotteiden arvonnan voittajaa kiinni, niin arvon tuotteet uudestaan 21.5.2017 klo.18.00.Oikein ihanaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle

<3
14 kommenttia:

 1. Hei..
  Kyllä täältä ainaki löytyy yks joka säästää kukkia ja niiden osia viimeiaeen asti 😃

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ja ihanaa aurinkoista viikkoa sinne. Täällä nyt kerrankin säät näyttää hyvältä.

   Poista
 3. Tääläki kyllä kukkia pietään viimiseen asti ja siirrellään pieniin maljakoihin yms. sieviä nuo eukalyptuksen oksat.
  Voi , ihanaa ko lauantaile lupaili lämpöä!!

  Ihanaa viikkoa sulle Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eukallyptuksen oksat ovat kyllä kivoja. Nyt olen osan laittanut roskiin ja osa on kyllä vielä tallella. Säilyvät kyllä pitkään. Toviottavasti sääennuste pitää nyt paikkansa ja ulkona olen kyllä koko lauantain, jos kerranki paistaa. Pihakalusteet pihalle ja terassikin pitäisi kyllä taas käsitellä, pläää ei niin kivaa hommaa.

   Samoin sinne ihanaa viikkoa. Mie aloin nyt karkkilakkoon ja tiedän, että kaksi ekaa viikkoa on yhtä TUSKAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

   Poista
 4. Aika pitkään yritän sinnitellä kimppujen kanssa minäkin :)

  Mutta teillähän on ihan asiallisen näköistä sisutelua pöydällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on muitakin säästäväisiä kukkien suhteen :)

   Nauratti tuo isännän viritelmä, että pakko oli ottaa kuva :)

   Poista
 5. IHanaa, että muitakin penninvenyttäjiä löytyy. Nimimerkillä juuri laitoin itse itselleni vaaleita raitoja ja olen lopputulokseen supertyytyväinen <3
  Pyrin ostamaan sellaisia kukkia, että ne kestävät mahdollisimman pitkään. Säälittäisi heittää kimppu roskiin jo muutaman päivän jälkeen.
  Mutta mahtava tuo uusi sisustuselementti teillä, ihanko on isännän ideoima :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietyissä asioissa kyllä venytän aika pitkäänki :) Iso säästö kun ite osaa laittaa raidat ja onpa kiva kuulla, että onnistuivat :)
   Isäntähän se meillä sisustaa välillä. Kerran meillä oli voittopuukko tupessa kylläkin, varmaan pari viikkoa olohuoneen pöydällä kirkkaassa maljakossa. Ilmarilla vain nämä sisustelut vähän tällaisia erikoisempia, heh :) Kivaa viikkoa sinne kaunokainen <3 <3 <3

   Poista
 6. Aika harvoin ostan leikkokukkia, mutta mikäli niitä kotona on, niin onhan ne ilo silmille, eikä raaski liian varhain heittää roskiin. Mutta rehellisyyden nimissä, en ole yhtä säästeliäs kuin sinä :) Muuten, missä toi hortensia oikein on? Jonkun lasivaasin päälläkö? Aika uhkarohkea paikka, mutta näyttävä kuitenkin... :)Kesä on parasta aikaa! Itselläni ei ole omakotitaloa tai mahdollisuutta terassiin/paviljonkiin. Mutta sitä suuremmalla syyllä seurailen sitten sun blogista kesäfiiliksiä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hortensia on Pentikin lasimaljakossa eli sisällä maljakossa, kuvassa ehkä näyttää että olisi vain jonkun ns. tason päällä :) Kesä on kyllä parasta, kun vain ilmat olis lämpimiä ja sais alkaa jo laittaan terassia ja vähän pihaakin. Oikein kivaa viikkoa sinne <3

   Poista
 7. Kyllä minäkin säästelen kukkia viimeiseen asti. Harvoin niitä onkin joten kaikki ilo pitää ottaa silloin irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeiseen asti täälläkin ja sen jälkeen onki melkein pakko hakea aina uudet tilalle. No, kohta saa luonnosta kukkia ja toivottavasti omasta penkistäkin :)

   Poista