lauantai 17. kesäkuuta 2017

Lomalle

Vihdoin ja viimein alkoi meillä kaikilla loma, mulla vähän lyhkäsempi ja muilla pikkasen pitempi. Ehkä olisin vähän pitemmän loma tarpeessa, jos kuvia kattoo :) Kuva otettu Oonan kevätjuhlan jälkeen. Neiti sai huipun todistuksen ja stipendin matiikasta. Ei voi olla kuin tyytyväinen, vaikka välillä on tuntunut että läksyjen luku ja kokeisiin luku on ollut vähäistä. Ala-aste on neidillä taputeltu ja uudet haasteet odottaa ylä-asteella. Apua! Meän "vaavi" lähtee jo ylä-asteelle.
Pieni reissu on suunnitelmissa nyt lomalla  ja varmaan "pientä" matkapostausta on luvassa sitten myöhemmin kuvien kera. Jotenki ei tunnu lomalta, jos kotona viettäis koko loman.

Nyt odotetaan vieraita New Yorkista saakka. Pöytä katettu ja Ilmari luvannut toimia grillimestarina. Mielenkiintoinen ilta luvassa. Harmitus vain kun nyt sataa vettä, kun muuten ollut monta päivää oikein kesäiset aurinkoiset kelit. Saa nähdä miten tuo Englanti taipuu. Onneksi osa osaa Suomeaki.Ihanaa lauantai iltaa sinne kaikille ja toivottavasti sinulla on mukava loma!!!


<36 kommenttia:

 1. Mukavaa ko teilä kaikila lomaa yhtäaikaa :) ja reissussa on lomala mukava käyä. Oona on kyllä lahjakas nuori neiti ja niin sinun näkönen :) Tääläki illasta satanu ja ukkoskuurosta tuli oikein kunnola vettä!! Täälä nytten ne Aavafestit, surkeaa vain, ko ilma tämmönen!!!

  Mukavaa viikonloppua ja iltaa sinne! <3

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan Orlandossa ja helteiset on säät olleet.Tuodaan lämpöä mukanamme kotosuomeen tullessamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aamulla palattu kotia ja onpa vain täällä kylmä, grrr. Harmi kun tuota lämpöä ei voinut pakata mukana. Tuoppa sie Aikku Suomeen lämpö :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia teistä.
  Loma ja reissut tulee aina tarpeeseen. Itselläni on vielä kaksi viikkoa töitä ja sit pääsis lomalle. Terkuin Tampereelta, kävin Tuijan luona vieraisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lapsi on terve ko leikkii :) Sullakin ollut kiva visiitti Tampereella, kiva tyttöjen reissu <3 Mulla huomenna työt kutsuu eli loma meni jo. Tuuhan käymään lomalla ,keksitään jotain kivaa :)

   Poista