sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kesäiset ostoksetKesäiset lämpimät kelit ovat nyt suosineet ja pitihän se itelle kesäkassi hakea, jos sattuu vaikka viikonloppuna suuntaan rannalle. Kassin löysin täältä Torniosta Länsirannan sisustusliikkeestä. Kassin sisäosassa on vetoketju eli ei ole kokonaan avonainen eli tavarat pysyvät hyvin sisällä kassissa.

Rannalla ei tullut nyt  viikonloppuna käytyä. Enemmän tuli oltua tuolla jalkapallokentän reunalla, kun Oonalla oli jalisturnaus. Samalla näin lapsuudenkaveria Marjoa pitkästä aikaa ja hänen poikaa Leeviä, joka on myös minun kummipoika. Kävin samalla katsomassa myös Leevin pelejä. Marjo olikin meillä yhden yön, olisi voinut kyllä olla toisenkin jäi taas niin paljon puhumista kun pitkään aikaan ei oltu nähty.

Tänä kesänä en vielä ole heittänyt talviturkkia Tornionjokeen, vaan siskon mökillä olen sen heittänyt mereen saunan jälkeen. Mie en sitä vielä perinteisenä talviturkin heittämisenä pidä, vaan suoraan rannalta kun menee kylmään veteen niin se on sitä  oikeata talviturkin heittämistä :)

Kesälomareissulta ostin nämä kivat biksut Kroatian ostoskeksuksen urheiluliikkeestä. Näissä oli minusta kiva väri ja pienenä yksityiskohtana kivat puuhelmet.
Kyllä mie vielä käyn näitä bikineitä uittamassa tälle kesälle Tornionjoessa, eihän se muuten tunnu kesältä?


Pionit ovat nyt kukkaloistossaan ja mie olen muutaman oksan leikkanut sisälle lasivaaseihin ja osan olen antanut kavereille sekä vienyt tuliaisena kun käynyt kylässä. Pitää muillekkin antaa iloa, eikös niin? Pionit on pakko tukea tukikehikolla, muuten ovat ihan maata pitkin.


Ihanaa heinäkuun viimeisiä päiviä sinne ja palataanpas taas elokuussa


 <3

4 kommenttia:

 1. IHania ostoksia, tahtoo kans tuollaisen kesäkassin, oliko se kallis? Ja noi bikinit <3
  Mutta härre gyyd sun Pioneja, miten upeita. Mun Pioneissa on vaan vihreät oksat eikä yhtään kukkaa, jospa ensi kesänä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Joo, kassi oli 49,90€. Bikinit on kyllä kivat ja olikin aika ostaa uudet, entiset olitki jo useamman vuoden vanhat. Nämä minun pionit olheet useamman vuoden penkissä ja minusta joka vuosi tulee uusia kukkia :)...kylä ne pikku hiljaa sieltä nousee ja saattaa olla, ettei heti ekana vuosina edes kuki.

   Poista
 2. Upeita pioneja!
  Ihana tuo kesäkassi ja biksut kans, mie uin eka kerran tälle kesäle viikonloppuna, saunasta ja ilman saunaa, talviturkki on siis heitettu! :)

  Mukavia kesäpäiviä sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionit ovat kyllä ihania <3

   Hyvä sie :) Tänne luvattu kuulemma huomiseksi hienoa ilmaa ja jos huomenna kävis sen talviturkin ilman saunaa tottakait heittämässä pois. Olispa kyllä kiva jos huomenna olis vielä lämmintä ko vappaata. Siellä maauimalassakin olisi kyllä kiva käydä.

   Poista