maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kiva löytö ja menovinkki :)

Hain äidin sunnuntaina meille ja eilen saatiin äidin kanssa yhdessä loput ikkunat pestyä. Mie inhoan ikkunoitten pesua, mutta onneksi toinen tykkää siitä hommasta :) Samalla pesasin lasivitriinin ja vielä innostuin pesemään saunan, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen. Olipa kiva käydä puhtaassa saunassa löylyttelemässä. Vissiin pikkuisen myöhäiseksi jäänyt nämä hommat. No, muutenkin  on kesä jäljessä. Onneksi nyt tänne luvattu hyviä kelejä ja tänään tulikin parit kahvit juotua terassilla lämpöisessä säässä.

Lauantaina tuli käytyä ruotsin puolella Taavolagårnenissa. Meiltä sinne on matkaa vajaa kolme kilometriä. Taavolagården on vanhapihapiiri, jossa mm:ssa kahvila, sisustusmyymälä sekä kirpputori. Kahvilasta saa huisin hyviä rähmäpullia ja muita leivonnaisia. Tästä pääset SIVULLE,  käykää ihmeessä tutustumassa näin kesällä jos täällä Torniossa päin pyöritte. Mie meinasin viime kesänä mennä, niin pahukseen missasin sen, oli mennyt jo kiinni.

Tänä kesänä olen nyt kaksi kertaa käynyt  ja eka kerralla jo hypistelin tätä kaunista pulloa, mutta en sitä kuitenkaan vielä ostanut mukaan. Hinnalla ei oltu ainakaan pilattu. Onko jollekkin teistä tutun näköinen pullo?

Lauantaina kun menin käymään uudestaan, niin piti heti mennä katsomaan että oliko pullo vielä tallessa ja siellähän se odotti minua kiltisti samassa paikkaa. Yhden euron maksoin pullosta. Pullo löysi paikkansa makuuhuoneen yöpöydältä.






Makuuhuoneeseen olen tuonut hieman kontrastia tumman harmailla pellava tyynyillä, tässä tyynynpäällisessä oli kivat solmut. Samaan sarjaan on myös täkkipussit, mutta annoin nyt olla valkoiset raikastamassa huonetta. Syksymmällä sitten  laitellaan tummempia sävyjä.




Koko kesä on menty ihan luonnonkukilla ja oman penkin tuotoksilla, näillä saa aina kivaa kesäfiilistä tilan ko tilaan.



Mie olen löytänyt kaksi ihanuutta makuuhuoneeseen, pitää vain nyt yrittää säästää niihin. Ne olis niin nappi  makuuhuoneeseen. 

Tänä kesänä ei ole tullut käytyä muuten kirpputoreilla, mites siellä? Ootteko tehneet hyviä löytöjä kirpputoreilta? Olen enemmän yrittänyt karsia tavaraa, kuin ostaa ja ihan kivasti olen saanut tavaraa myytyä sekä annettua pois.


Toisen roska, voi olla toiselle aarre.

Kierrätys kunniaan!!!

<3






6 kommenttia:

  1. Olette olleet ahkeria!Minä pesin tänään paljun.Huomenna laitan uudet vedet siihen.Tänään olimme Oulussa kyläilemässä ja siellä kävin kirpparilla.Ei tullut löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää silloin laittaa toimeksi kun on virtaa ja nyt tuli vielä aikaisin noustua aamulla eli kerkis vaikka mitä touhuta. Rentoa paljuilua sinne, nyt näyttäis hyvät kelitkin tulossa :)

      Oulussa ei ole tullutkaan koskaan käytyä kirppareilla. Aina ei tule tehtyä löytöjä ja minusta tullut vähän harkitsevaisempi ostaja, kun enää en haluaa että kaapit notkuu kippoja ja kappoja :)

      Poista
  2. Olet Pasi ollut reipas, ihana Päivi ❤️
    Toi pullo on super kaunis, hyvä että kotiutit sen teille, kelpaisi se mullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pasi on ollut reipas :) <3

      Piti laittaa aamulla heti toimeksi, kun kerranki nousin aamulla hyvissä ajoin :)
      Kirppispullo on kyllä kiva...pitää muistaa sitten sinut, jos satun kyllästymään <3

      Poista
  3. Kivoja kuvia!! Hieno pullo,sitä ei koskaan tiedä mitä löytöjä vastaan tulee:) Täälläkään tuo ikkunoiden pesu ei ole sitä ykköshommaa:) Mukavaa heinäkuun loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde <3

      Kirppareita kun kiertelee, pitää kyllä tosi tarkkaan kierellä kun tavaraa on monesti pöydillä liikaa ja sinne tavara paljouteen monesti moni herkku jää piiloon. Ikkunoiden pesu on kyllä PLÄÄ tylsää, varsinkin kun ne vähän ajan päästä ovat saman näköiset :( eli ikuinen suo. Samoin sinne ja kohtapa se on heinäkuukin taputeltu. Vitsi kun tämä kesä menee yhtä nopeaa kuin se alkokin :(

      Poista