sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kiva kuvauspaikka

Selailin lomakuvia koneelta ja ajattelin ekana tehdä postauksen kivasta kuvauspaikasta, joka oli meidän majoituspaikan rappukäytävä Kroatiassa.

Tykkään vanhoista rakennuksista ja erityisesti tässä pisti silmään tämä kaunis rappukäytävä. Ihana ikkunapenkki, kauniit vanhat portaat ja koristeelliset kaiteen pinnat. Seinämaalaus ei varmaan ole kovin vanhaa tuotantoa, mutta sopi minusta kivasti miljööseen.

Kun oltiin saatu tavarat asuntoon, niin vaihdoimme vähän parempaa vaatetta yllemme ja lähdimme ulos syömään. Samalla vietettiin minun syntymäpäiviä, numeroista viis  :). Sitä ennen innostuimme kuitenkin ottamaan muutaman kuvan toisistamme, räps räps räps. Tytöt olivat ostaneet päivällä samanlaiset puserot, joten niistä oli pakko ottaa tietty eka kuva. 


Samikset  <3




Kaunokaiset <3



Oonan uusi mekko Kroatiasta



Kaunis Emmi <3



Uusi pusero Kroatiasta








Voisin asua kerrostalossa, jossa vanhat isot ikkunat ja nuo ikkunapenkit ovat <3. Korkeat huoneet yms. niissä vain on sitä jotain <3


Lupaan viikolla laittaa matkapostausta tulemaan. Täällä on nyt ollut niin aurinkoiset ilmat, etten pahemmin ole viittinyt koneella aikaa kuluttaa. Yrittänyt ulkona jotain touhuilla. Kesäkukat on osaksi nyt haettu ja tuijat laitettu rappusten kummallekin puolelle purkkeihin. Terassi siivottu siitepölyiltä ja olkihatut on ripustettu seinälle roikkumaan. 

Ihanaa alkavaa viikkoa ja aurinkoisia kelejä kaikille, muistakaa syödä jäätelöä ja paljon :)

<3



6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Piitu <3 Osa kuvista oli vähän tärähtänyt. Tämä oli senverran kiva kuvauspaikka eli tuli aika monta kuvaa otettua :)

      Poista
  2. Oi vitsi miten ihania kuvia. Mistä noi tyttöjen ihanat keltaiset puserot on? Rakastan keltaista ja nyt uutena suosikkina on off shoulders ja ne yhdistettynä niin olisi jopa täydellinen vaate <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni <3

      Pitääpä kysässä neidiltä mistä liikkeestä ostivat puserot.Ovat Kroatian ostoskeskuksesta ne ostaneet ja en tiedä onko ketjuliike? Ihanaa viikkoa sinne ja hyvää lomaa <3

      Poista
  3. Vanhoissa kerrostaloissa on sitä jotain <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essi. Olen samaa mieltä. Näistä löytyy paljon kivoja ja kauniita yksityiskohtia <3

      Poista