tiistai 18. heinäkuuta 2017

Minilomalla

Kahden päivän miniloma takana ja tekipä hyvää käydä rakkaan siskon luona ruotsin puolella. Vuosi taas vierähtänyt kun viimeksi käynyt siskon mökillä, ihan hävettää. Suuntasin mökille Oonan ja hänen kaverin Aliisan kanssa.
Sisko osti miehensä kanssa kolme vuotta sitten mökin ihan merenrannalta ja paikka on kyllä ihana. Täällä, jos missään saa ladattua akkuja ja vesi elementtinä on jotenkin rauhoittava, varsinki iltasin kun meri oli ihan tyyni.
Saunamökkiin meikämanni majottui yöksi  eli sain olla ihan yksin hiljaisuudessa. Muut nukkuivat pää mökissä.

Sisko on minua viisi vuotta vanhempi ja meillä on aina ollut hyvät välit. Sisko on minua rauhallisempi, kuulemman meillä on samanlainen puheääni. Noin kerran kuussa tulee soiteltua ja kysyttyä kuulumiset. Muuten varmaan useamminki, mutta ruotsin puolelle kun soittaa niin puhelinlaskut olis melkoiset.

Tuosta samanlaisesta äänestä olen tehnyt nuorempana monta "källiä" siskon kavereille. Olen puhelimessa ollut siskona ja sitten suurinpiirtein kun olen viikonlopun kuulumiset kuunnellut yms. niin paljastanut, että annan siskolle puhelimen. Ihana pikkusisko :), heh.
Otin kuvan kun makoilin sängyssä  ja näkymä on kyllä huippu luokkaa. Arvaappa kellä on nyt mökkikuume?

Joka ilta saunottiin ja uitiin 17 asteisessa vedessä, grrr...olihan se jäätävää, mutta talviturkki on nyt  heitetty :)
Saunamökki on osaksi  sisustettu vanhoilla kunnostetuilla huonekaluilla sekä uusilla tavaroilla. Heinät kerättiin rannalta pulloon, kun käytiin rannalla kävelemässä...olis voineet olla kyllä pikkasen pitemmät :).


Ripaus merihengisyyttä.Parina päivänä sää suosi meitä. Kotimatkalla alkoi satamaan vettä eli oli oikea aika käydä mökillä, muuten olisi mennyt sisälle istumiseksi. Kiitos Marja ja Andres kivasta kahdesta päivästä!
<3
7 kommenttia:

 1. Upealla paikalla tuo mökki ja ihana terassi, kyllä tuolla vain on rentouttavaa oleilla, kiva ko ilmatki suosi!

  Mökki kuumeeseenhan auttaa vain yks asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on kyllä upea ja aina kun olen käynyt, niin ilmat ovat suosineet. En kyllä ole käynyt kuin sen pari kertaa :)

   Joo, tiedän millä kyllä saa mökkikuumeen taltutettua. )..pitää vain olla tuota täpäkkää ekana ja uskon, ettei meille koskaan mökkiä tule, jos asumme omakotitalossa...ehkä sitten jos muuttaa kerros-tai rivitaloon. Se olisi hyvä combo, ei kahta isoa työmaata :)

   Poista
 2. Oi upeaa millaisella paikalla mökki ja miten upea mökki ja saunarakennus, olisipa tosiaan itselläkin tuollainen.
  IHanaa kun lapsena teki tuollaisia jäyniä, meillä lapset koittaa huijata samalla tavalla nykyäänkin, eli vastaavat minun puhelimeen ja muka esittävät minua, nooh ei ihan mene läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on kyllä ihana, puitteet kohilla :)

   Joo, nykyän ei ole niin helppo lapsillakaan huijata, kun kännykät.Mie olen kuopus ja tietysti piti jo nuorena tietää ja kuulla/nähdä kaikki mitä isosisko ja veli touhuavat : )

   Poista
 3. Wau millaisella paikalla mökki, ihana:) Hei, tuli mieleen, tuosta soittamisesta, jotta skype puhelut on ilmaisia, mikäli sellaista haluat kokeilla. Minulla on ja soitellaan äidin kanssa usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökki on kyllä ihanalla paikkaa <3

   Meillä oli vähän aikaa skpe käytössä,mutta nyt ei moneen vuoteen käytetty...muistakseen ei oikein kunnolla pelittänyt. Joskus soittanut mesen kautta, mutta välillä pätkii ja toinen pitää melkein olla tietoinen koska soittaa :)

   Poista