perjantai 14. heinäkuuta 2017

Välillä sisustellaan...

Kesä yleensä menee, ettei sisällä pahemmin tule kauheasti sisusteltua. Kesällä tuntuu, että on kaikkea muuta kivaa tekemistä. Mites siellä? Onko samaa fiilistä?

Tänään tulee sen verran vettä ulkona , että on aikaa istua koneelle ja räpsiä muutama kuva sisältä.

Tein tässä pika 10 minuutin sisustuksen makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Vierasmakkarin ja makuhuoneen matot vaihto paikkaa. Vaaleamman päiväpeiton heitin makuuhuoneeseen eli tummemman sävyinen pellavaliina sai lähteä varastoon. Olohuoneesta vaihdoin konjakin värisen nahkatyynyn tilalle vanhan puuteri roosan tyynyn, pientä esineiden vaihtoa ja luonnonkukkia maljakkoon. Hatut ovat myös näin kesällä osana sisustuksessa mukana, ulkona sekä sisällä. Tuovat kivaa rentoa kesäfiilistä.

Mulla vielä osa ikkunoista pesemättä ja miettinyt, että pitäsikö kesäksi vielä samalla vaihtaa keittiöön kesäisemmät verhot ? Onhan kesää vielä jäljellä :) Muissa tiloissa mennään vanhoilla verhoilla ja osaksi ilman verhoja.Tässä  kesätunnelmaa sisältä.

Olohuoneesta jäi nyt kuva julkaisematta. Täällä niin synkkä ilma, että tuli liian tummat kuvatki.

Ihanan rentoa kesäfiilistä kaikkille!!!

4 kommenttia:

 1. Niin upea makkari sielä, tykkään aivan kauheasti, kivan kevyt, kesänen tunnelma siellä!! Mistä on tuo tuoli makkarissa, kyselee utelias??
  Vähemän tullee kesälä sisuteltua, paitsi tietenki sateella :)
  Ihanata viikonloppua Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Kunnon kesäfiilis makkarissa. Tuoli on Vepsäläiseltä ja on nimeltää Y-tuoli :)
   Joo, kesällä ei kyllä kauheasti tule sisusteltua ja huomaa, että vähemmän kyllä siivottuakin. Just ohentelin lattioita imurilla. Hokasin, että viikko sitten imuroinut viimeksi ja aika villakoirat oli jo sängyn alla :( Samoin sinne kivaa vko loppua ja vissiin huomiseksi luvattu ihan kivaa keliäkin. Tänään aamusta vettä tuli ko saavista,mutta nyt onneksi paistaa aurinko :)

   Poista
 2. Teillä on niin upeaa. Mie ripustin meidän kesähattuja terassin seinälle, siellä ne on kyl aika hauskat kans. Ulkona menee kieltämättä kesä aika ja vähemmän panostaa sisätiloihin. Nyt hankin Tornio reissulla muutamia pieniä juttuja kotiin ja niitä on ollut ihana ihastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3

   Mieki laitoin terassille sohvan päälle riviin hellehattuja ja ovat kyllä kivan näköiset. Nyt ei ole kyllä pahemmin hellehattuja tarttenut seinältä ottaa päähän. Toviottavasti nyt vähän lämpenis kelit, uskomattoman kylmä kesä meillä ollut. Tossapäivänä kävin mereen heittään talviturkin...grr ko oli kylmää. Pienillä sisustus jutuilla saa aina pientä piristystä sisustukseen :) varmaan nähdään sinun uusia juttuja blogissakin?

   Poista