sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Yhteistyö Saga Art

Kerroinki aikaisemmin postauksessani, että olen saanut kivan yhteistyön ja lupasin tehdä siitä myös päivityksen.

Yhteistyön takana on ns. naisnergia pakkaus, äiti ja tytär. Jotka tekevät täällä Torniossa ihania koruja ja sisustustuotteita, nimellä Saga Art.

Mulla oli jäänyt paloja konjakin värisestä parkkinahasta ja lahjotin tälle tutulle teho kaksikolle muutaman palan nahkaa. Vastapalvelukseksi sain heidän tekemän ihanan käsikorun tuomasta nahastani, johon oli hienosti käytetty hiottua poronsarvea sekä sain myös poronsarvesta tehdyn sormuksen. Ihania uniikki koruja <3Jokainen tuote valmistetaan käsin ja työ tunteja näihin ei varmasti uskalla edes laskea.Jokainen työ on uniikki ja toista samanlaista ei varmasti löydy.
Korut ovat ihanan nuorekkaita ja moderneja. Sopivat myös moneen asuun.Tämä tehokaksikko on mukana Tornion Aineen Taidemuseon järjestämässä Taidepasaarissa ennen joulua eli sieltä voit näitä ihania koruja ja sisustuotteita ostaa itsellesi tai joululahjaksi :)


Lisää koruja  ja tuotteita kannattaa käydä kurkkaan heidän  instagram tilistä BYSAGAART.Sain myös heiltä arvottavaksi yhden tuotteen, mutta teen siitä sitten oman päivityksen. Oleppas  siis kuulolla eli arvonta tulossa piakkoin!!!


Olethan muistanut jo kirjautua blogini lukijaksi, niin automaattisesti osallistut kaikkiin arvontoihin mitä  blogissani on :)Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!!!


4 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä koruja!
  Mukavaa, kun arvontaa tulossa, kuuloilla ollaan :)

  Aurinkoista sunnuntaita, sielläkin varmaan paistaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekki kivoja koruja. Viime jouluksi jo hankin näitä lahjapakettiin :)

   Täällä ollut ihan kiva ilma. Kävin kansainvälisillä markkinoilla ja ihan kivasti oli porukkaakin liikkeellä. Piti käydä perinteisesti vohvelit syömässä :) ja hakemassa juustoa sekä makkaroita. Käsineitä jo alkoi kaipaileen kun seisoskeli ulkona pitempään. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne <3

   Poista
 2. IHania koruja, tykkään siis super paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin ihania <3

   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne kaunokainen :)

   Poista