torstai 7. syyskuuta 2017

Remonttia

Hitaasti, mutta varamasti...


Kellariin menevä rappukäytävä alkaa olemaan kohta ihan valmis ja valoistupa tila ihan kertaheitolla kun sai uuden valkoisen maalipinnan.
Lämpöä tulee kuitenkin punertavasta tiiliseinästä ja kellarin tummasta lattialaatasta tulee sopivaa kontrastia tilaan. Vielä pitää hankkia noihin ruuvinpäihin sellaiset valkoiset peitejutut.


Elloksesta tilasin -30% ale koodilla nämä tumman harmaat askelmatot, jotka on tarkoitus tässä laittaa paikalleen. Pitää ekana odottaa vähän aikaa että maali kovettuu kunnolla. Kesäksi vois tilata ihan juutin väriset askelmatot, pitää vain odottaa taas hyvää alennusta ( ale haukka täällä ) Varastosta kaivoin tämän Massiven sarjan seinävalaisimen esille, että se muistetaan myös samalla vaihtaa.Kellariin on tarkoitus vielä hommata urheiluvaatteille jokin kiva teline ja yhden jo löysinkin googlettamalla. Nyt märät urheiluvaatteet ovat roikkuneet pitkin lattioita ja penkkejä, ei niin nätin näköistä. Kuivauskaappiaki olen miettinyt, että sinne sais myös osaksi  kuivumaan kaikki märät vaatteet. Kaappi tulisi eri tilaan eli ns. piiloon. En haluaa, että kauhea "pömpeli" keskellä käytävää.

Nyt cross tunnille ja sen jälkeen sitten levittelemään niitä märkiä vaatteita, vähän sinne tänne . ).

Olisi kiva kuulla, miten olette ratkaisseet märkien urheiluvaatteiden ja kamppeitten kuivamisen. Hyviä ideoita otetaan vastaan :)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli valosaa, upea tuo tiiliseinä!
  Meilä kuivaa märät urheilukamppeet kodinhoitohuoneessa, naulakossa.

  Kivat torstait sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valon määrä kyllä tuplaantui.
   Pitää varmaan lisäksi jokin naulakko hommata, kun monet kamppeet aina kuivumassa.
   Kivaa alkavaa viikkoa sinne :)

   Poista
 2. Tuosta tulee tosi ihana ja olen samaa mieltä Sarin kanssa että toi tiiliseinä on tosi upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3

   Tiiliseinä on kyllä hieno. On muuten vanhan rakennuksen tiilet eli vanhan purkutalon tiilet Kemistä, jotka saatiin ilmaiseksi hakea :)

   Poista
 3. Upeata ompi❤ Meillä isäntä heittää saunanlauteille. Oskarin oksa oli parempi vaihtoehto. Se hankinnassa kun tuo remontissa laitettiin vanha pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3

   Joo, mie en anna lauteille laittaa kuivumaan.Pitää jokin järkevä systeemi kehitellä noille treenivaatteille, että olis vielä kivan näköinenki :)

   Poista
 4. Pesuhuoneen kattoon tanko mihin voi ripustaa henkariin kuivumaan.Tai sitten on olemassa 'lätkähenkareira' mihin saa ripustettua vaikka ja mitä.Se on paljaana kohtuu ruma, mutta jos sitä tuunaisi vaikka spaymaalilla tai jollain kosteutta sietävällä materiaalilla päällystäisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä tankoa olenki kattonut netistä :),mutten ole vielä saanut sitä tilattua. Kiitos vinkeistä ja ihanaa loppu viikkoa sinne <3

   Poista