perjantai 20. lokakuuta 2017

Yläkerran pesuhuone

Aina saa haaveilla...


Lähde:Kotiliesi

Onneksi haaveilu tai unelmointi ei ole kiellettyä ja  ei maksa mitään.


Yläkerran pesuhuone kaipailee pientä päivitystä tähän päivään (Remontoitu jo 13-15v sitten) ja viimeksi heitinki teille pallon, kiitos vielä kerran ideoista. Päivitystä tehdään tässä varmaan pikku hiljaa nyt syksyn ja keväänki aikana, pienin askelin.

Tästä pääset nykyiseen tilanteeseen eli yläkerran pesuhuoneeseen
--->KLIK

Monesti sitä miettii, että millä tavoin nyt tekis remonttia , jos olisi paljon rahaa ja aikaa käytössä. Tällä hetkellä pesuhuone tulisi varmaan olemaan vaalea tai lämpimän maanläheinen, harmaan sävyinen.


Aikaisemmin meillä olikin kylpyamme, joka sai suihkukaapin  tieltä väistyä. Amme olikin kyllä vanha...taitaa nyt olla vasikoilla juotto/ruoka astiana :)
Lähde:Asuntomessut

Tällä hetkellä laittaisin pesuhuoneen kokonaan mikrosementillä tai  osan ainakin,  lattian ja mahdollisimman isolla hiekanvärisellä seinälaatalla. Amme olisi linjaltaan mahdollisimman yksinkertainen (niin kuin kuvassa). Tässä ihana värimaailma. Katon laittaisin sileän valkoiseksi maalatun ja valot tuomaan epäsymmetristä valoa eli mahdollisimman vähän uria missään pinnoissa. Näin sais vanha puukattokin väistyä :)
Lähde: H&M
Lähde:Kotiliesi

Tässä oli minusta kiva idea, tehä taso ammeen päälle. Meille samalle seinälle laittasin myös seinäpytyn, niin tavallaan koroke jatkuisi yhtenään.Meille koroke tulisi heti ovesta katsottuna vasemmalle. By Lassen puunsävyinen  sarjan jakkara kruunais kauniisti pelkistetyn tilan. Suihkuverhoa en laittaisi, vaan kevyen lasiseinän.


Seinäpytty on toiminut niin hyvin alakerrassa, niin tulisi myös yläkertaan. Helpottaa siivousta huomattavasti.


Nykyisten pesuhuone kalusteiden tilalle tulisi yksinkertainen taso ja pitkä laatikosto, joko kokonaan valkoinen tai puunsävyllä. Artemide tolomeo valaisin on toiminut hyvin alakerran wc-tilassa, niin laittaisin myös yläkertaan samalla systeemillä ja yksinkertainen peili vain seinälle, kapeilla metalli kehyksillä. Näin sama linja jatkuisi alhaalla ja ylhäällä.


Tulishan siitä ihana <3


Ei enää pestäviä saumoja ja mahdollisimman paljon yksinkertaista pintaa. Mitäs tykkäät?Haaveillaanko siellä remontista, uudesta talosta tai muutosta isompaan tai pienempään?

 Heh, mulla taitaa olla nuo kaikki, paitsi ei muuttoa isompaan :) 
5 kommenttia:

 1. Vitsi miten upeita kylppäreitä. Olisipa kyllä tosiaankin ihanaa saada tuollaisia upeita tiloja meillekin. Kelpaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin ihania. Mie inhoan noita 10x10 laattoja lattioissa, kun saa olla aina hinkkaamassa. Nyt jos rakentaisin tai alkaisin uudestaan remontoimaan, niin ei tulis laattaa paljon mihinkään ja listojakin mahdollisimman vähän.Korkeitaan laattalattia eteiseen ja sekin mahdollisimman isoa :) Helppo hoitoisuutta kaipaan.

   Poista
 2. Mä haaveilen meidän alakerran minivessa remontista. Tollasen pytyn minäkin hommaisin, siivousta kun ajattelen.
  Tällä hetkellä en voi ehdottaa miehelleni mitään uutta, kun on toi autotalli/katosremppa ollut tapeetilla koko kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vin kyllä lämpimästi suositella pyttyä pieneen tilaan, helpottaa kylä huomattavasti siivousta :)

   Onneksi wc-tila ei karkaa sieltä mihinkään, teette sitten joskus. Meilläkin tehdään sitä mukaan remppaa mitä on aikaa ja rahaa.Onpa tätä jo 17 vuotta remontoitu ja loppua ei näy vieläkään. Nämä vanhat talot ovat ikuisuus projekteja .)

   Poista
  2. Tulipas kirjoitusvirheitä Tuija, mutta varmaan ymmärrät mitä tarkoitan :)

   Poista